Aktywne Wpisy

capol2 +640

lubieczipsy_ +42
Przeprowadziłem się do nowego mieszkania i jest jakaś grupa na fb sąsiedzka.
Chlop pewnie cały tydzień zapracowany i musiał wywiercić dziurę w ścianie bo wcześniej nie miał czasu a tu jakieś pretensje bo jest 20:30. Co o tym myślicie?
Reszta zdj w komentarzu.
#mieszkanie #madki #patodeweloperka
Chlop pewnie cały tydzień zapracowany i musiał wywiercić dziurę w ścianie bo wcześniej nie miał czasu a tu jakieś pretensje bo jest 20:30. Co o tym myślicie?
Reszta zdj w komentarzu.
#mieszkanie #madki #patodeweloperka

#siatkowka
Kolejny kapitalny mecz Fornal i to przede wszystkim w obronie i przyjęciu, czyli elementach idealnych pod granie z Leonem. Tak się już trochę rozmarzyłem, ale może ktoś na to zwróci uwagę.
- bardzo dobra i regularna gra zagrywką. Gladyr, Fornal co seta dokładali dużo z pola serwisowego, swoje też dorzucił Boyer oraz Clevenot. W kluczowych momentach ZAKSa była odrzucona od siatki, musiała grać na wysokiej piłce.
- mierna gra libero E. Shoji i środka siatki ZAKSy. JW mocno strzelało zagrywką ale jak na "topowego" libero
@Ice_Glaze: zagrywka była świetna, a najbardziej cieszy mnie Gladyr - jak przyszedł do Polski to nie wiedział co to znaczy regularność, teraz potrafi słać bombę za bombą.
@Ice_Glaze: Popraw mnie jeśli się mylę: róznica w ilości/roli obcokrajowców w jastrzębiu zmieniła się od poprzedniego sezonu może potencjalnie rolą Szymury w stosunku do Louati/Clevenot. Chyba że chodzi Ci o sam fakt, że zamiast wymienić obcokrajowców na lepszych obcokrajowców powinni inwestować w młode polskie talenty. Wtedy pozostałe drużyny aspirujące do medali też jakichś cudów na tym polów
@kielbasa210: Proszę:
1. W zeszłym sezonie "2" przyjmujący to była rotacja między Szymurą a Louati. Po ściągnięciu Clevenota podejrzewam że Rafał będzie miał trudności z wbiciem się do "6" lub będzie grał ogony aby dać odpocząć podstawowym przyjmującym. Pierwsza strata na rzecz obcokrajowców.
2. Bucki / Hadrava - co by nie było oddajemy miejsce 2 atakującego Czechowi. Druga strata na rzecz obcokrajowców
3. ZAKSa w zeszłym sezonie pokazała że
1. Tak, o tym mówiłem w: "może potencjalnie rolą Szymury w stosunku do Louati/Clevenot"
2.Odnosiłem się do: "JW kontraktując tylko zagranicznych pluje na system SOS który co roku wypuszcza nowych młodych zdolnych siatkarzy.". Bucki nie jest młodym perspektywicznym.
3.Odnosiłem się do pozostałych drużyn w stylu, Bełchatowa, Resovii, Zawiercia, które też siły nie opierają na młodych zdolnych Polakach. ZAKSA jest w tym przypadku faktycznie chlubna. Zgadzam się w tym, że Jastrzębie