O ile płatne dodatki mnie nie wciągają, to upgrade do GOTY chętnie ściągnę.
Nie wiem czy korzystacie z NeoFly, jeśli nie - polecam. Wcześniej przez rok korzystałem z OnAir, ale NeoFly jest darmowy i wprowadza różnorodność do latania (kariera pilota).
@Sierzant_Cruchot: Ja mam parę samolotów, które kupiłem - od niezależnych developerów. Bo mają rzeczywiście inny i dopracowany model lotu, symulację praktycznie każdego przycisku i funkcjonalności i są ciekawe. Ten płatny dodatek - może kiedyś jak się znudzę lataniem i zwiedzaniem ;) Co do GOTY - no tu nie ukrywajmy, poza DX12, Super Hornet jest zdecydowanie najciekawszy ^^ NeoFly widziałem, ale jakoś jeszcze nie próbowałem - latam praktycznie tylko w VR,
https://news.xbox.com/en-us/2021/10/19/microsoft-flight-simulator-announces-reno-air-races-release-date/
Za to upgrade do edycji GOTY będzie za darmo z DX12, samolotami:Boeing F/A-18 Super Hornet,
O ile płatne dodatki mnie nie wciągają, to upgrade do GOTY chętnie ściągnę.
Nie wiem czy korzystacie z NeoFly, jeśli nie - polecam. Wcześniej przez rok korzystałem z OnAir, ale NeoFly jest darmowy i wprowadza różnorodność do latania (kariera pilota).
Co do GOTY - no tu nie ukrywajmy, poza DX12, Super Hornet jest zdecydowanie najciekawszy ^^
NeoFly widziałem, ale jakoś jeszcze nie próbowałem - latam praktycznie tylko w VR,
PMDG DC-6, FlyingIron P-38L, Just Flight Piper Arrow III, III Turbo I IV ;)