Aktywne Wpisy

co-to-ma-byc +175
Niestety do niewielu pewnie to dotrze.
„ Drugi dzień nowego roku 2025 – emocje wciąż nie opadły...
Sylwestrowa noc pozostawiła w nas wiele smutku i złości.
Długo zastanawialiśmy się, czy w ogóle publikować ten post, bo za każdym razem, gdy poruszamy temat hukowych petard, pojawia się fala agresji. Wrzucenie tego „na gorąco” skończyłoby się pewnie blokadą konta przez Facebooka ze względu na nasze emocjonalne słowa i falę złości, którą wywołałoby to wśród odbiorców.
„ Drugi dzień nowego roku 2025 – emocje wciąż nie opadły...
Sylwestrowa noc pozostawiła w nas wiele smutku i złości.
Długo zastanawialiśmy się, czy w ogóle publikować ten post, bo za każdym razem, gdy poruszamy temat hukowych petard, pojawia się fala agresji. Wrzucenie tego „na gorąco” skończyłoby się pewnie blokadą konta przez Facebooka ze względu na nasze emocjonalne słowa i falę złości, którą wywołałoby to wśród odbiorców.
źródło: IMG_6773
Pobierz
źródło: temp_file8180924249780520972
Pobierz

Znudziło mi się już jeżdżenie 10-letnią marką premium 乁(⫑ᴥ⫒)ㄏno i chciałbym sobie trochę kosztów pogenerować do działalności. Myślałem nad leasingiem auta bez wykupu, z niskim wkładem własnym, pewnie na 36msc. Wpadła mi w oko Skoda Kodiaq, bo akurat potrzebuje większego auta.
Skorzystałem z kalkulatora Skody: https://www.skoda-auto.pl/oferta/leasing (Leasing niskich rat) i +/- wyszła mi miesięczna rata w zależności od wersji 900-1200zł.
Właściwe pytania:
- Czy ktoś tutaj ma doświadczenia z tym leasingiem? Ile ostatecznie +/- mogłaby wynieść taka rata jeśli uwzględnimy inne opłaty dodatkowe? Ubezpieczenia itp?
- Czy trudno jest w praktyce odsprzedać cesje na takie auto? (w razie s--------i gdyby polska pod rządami **** zaczęła przypominać Białoruś)
Pozdro i z fartem! ( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・゚
źródło: comment_1634627329PNxQIIFdRWcYnaYoBMRBii.jpg
PobierzChyba najsensowniej wygląda tutaj klasyczny leasing z wykupem, ale używanego 3 letnievo auta :) przeglądałem carberry.pl i można fajne autka za sensowny hajs wyrwać ( ͡°
@reconn: @