Aktywne Wpisy
WielkiNos +122
Czy można zrobić reklamę na wyzywaniu i poniżaniu kobiet? Tak! Na taki pomysł wpadła jedna z pizzerii w Lublinie zapraszając do siebie hasłem: "zabierz lochę do Rykowiska" co bardzo spodobało się męskiej części klienteli. Damska miała wiele zastrzeżeń co panie wyraziły w komentarzach. Pizzeria je pousuwała, ale nie bez dodatkowego obrażania klientek.
Tutaj pewnie też się to wielu facetom spodoba i będą do tego walić konia wszak nic tak nie cieszy samca
Tutaj pewnie też się to wielu facetom spodoba i będą do tego walić konia wszak nic tak nie cieszy samca
MG78 +310
Co ja taki szczęśliwy?
A bo napisałem książkę o japońskim rosole ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I to nie jedną, i właśnie dotarła z drukarni do magazynu więc mega się cieszę, bo mogłem wziąć ją pierwszy raz do rąk i mega
A bo napisałem książkę o japońskim rosole ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I to nie jedną, i właśnie dotarła z drukarni do magazynu więc mega się cieszę, bo mogłem wziąć ją pierwszy raz do rąk i mega
Mieliście kiedyś tak, że po wielu latach wymyśliliście sobie, że robicie upgrade kompa i będziecie wreszcie mogli pograć w nowe gry na najwyższych detalach. Potem kilka dni wertujecie fora na necie i oferty sklepów wybierając to co najlepsze w danej cenie. Kupujecie, czekacie. Części przychodzą, zaczynacie montować kompa, jarajcie się jak dziecko. Po złożeniu okazuje się, że wszystko działa jak należy. Odpaliliście kilka gier, żeby zobaczyć ilość fps, temperatury i ładną grafikę. A po tygodniu zdaliście sobie sprawę, że tak naprawdę wcale tego nie potrzebowaliście, bo jednak nie chce wam się grać w gry? I całe to podjaranie związane z kupnem, składaniem i testowaniem kompa było gonitwą za królikiem... I jeśli już go złapiecie (kupicie daną rzecz), to czar pryska? Właśnie miałem taką sytuację xD Chyba chciałem na siłę przekonać samego siebie, że w wieku 29 lat ta cała otoczka związana z kupnem PC-ta i graniem da mi tyle samo frajdy co 15 lat temu.
#gry
#pcmasterrace
#komputery
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #616de155820612000add43ae
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Leszcz_Bagienny
Doceń mój czas włożony w projekt i przekaż darowiznę
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Boze, widzisz a nie grzmisz.
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Imho to było spełnienie dziecięcego marzenia o potworze gamingowym i teraz kiedy go posiadam, wiem że ważniejsze były emocje związane z grami i chłodnięcie ich fabuły niż to jak
Zanieczyszczenia środowiska nie są tylko Twoje, ale wspólne. Kopanie bitcoinów nie daje tak naprawdę kompletnie niczego, nie produkuje się niczego, ani nie dostarcza to rozrywki, czy czegokolwiek, a za to marnotrawi masę energii elektrycznej której produkcja powoduje zanieczyszczenia. Swojej opony też nie możesz spalić na prywatnej działce, i jakoś jest to normalne, moim zdaniem z tego
A przykład z btc ciutkę nie trafiony. Jest fotowoltaika, jest pompęa ciepła, energia którą oddaje nigdy się nie "zwróci". W okresie zimowym rachunek to praktycznie utrzymanie przyłącza. Rekompensuje to po
No ale tutaj masz przecież fizyczny przedmiot, coś powstaje, co powstaje przy kopaniu BTC?
Komentarz usunięty przez moderatora
Dlatego jestem w trakcie budowania mocarnego retro peceta na XP ( ͡° ͜ʖ ͡°) Budżet to jakaś 1/5 ceny dobrej karty graficznej, a frajda niesamowita.