Aktywne Wpisy
mirko_anonim +1
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Poznałem fajna dziewczynę na #tinder z innego miasta, ja 35, ona 33 w trakcie rozwodu, lekarka internista, biega w maratonach. I wykopki, powiedzcie mi, coś jest ze mną nie tak i może przesadzam czy co? #rozowepaski #zwiazki #rozwod
Pierwsza randka zabrałem ją na drinki. Gadka szmadka, ona się rozwodzi, chodzi do psychologa od 7 lat,mieszka sama z psem. Rozwodzi się bez winy pomimo że mąż (fizjoterapeuta) ją zdradził, dzielą
Poznałem fajna dziewczynę na #tinder z innego miasta, ja 35, ona 33 w trakcie rozwodu, lekarka internista, biega w maratonach. I wykopki, powiedzcie mi, coś jest ze mną nie tak i może przesadzam czy co? #rozowepaski #zwiazki #rozwod
Pierwsza randka zabrałem ją na drinki. Gadka szmadka, ona się rozwodzi, chodzi do psychologa od 7 lat,mieszka sama z psem. Rozwodzi się bez winy pomimo że mąż (fizjoterapeuta) ją zdradził, dzielą
czechu92 +14
Moja pierwsza nocka z wykopem. Wiem tylko że mam nie tagować. Co wy tu zwykle robicie na nocnej?
Mirki potrzebuję darmowego programu do przerobienia 2 filmików z formatu m2ts do mp4 albo czegokolwiek odtwarzalnego na komputerze bez bluray, tylko żeby format wyjściowy był w 1920x1080 w tej darmowej wersji...
#pomorzektos
Komentarz usunięty przez autora
@s---k: jakiś pomysł jak to uruchomić? pobrałem z dwóch dostępnych dla win źródeł, z obu się nie uruchamia. po kliknięciu pliku exe miga okienko i tyle xd
tak, uruchamiam jako administrator
Komentarz usunięty przez autora
@s---k: XD zapomniałem, że trzeba oszczędzać RAM wszedzie gdzie się da XD GUI jest dla leszczy!
w międzyczasie okazało się że jest mały darmowy programik w "sklepie" microsoftu i już leci.
Ale dzięki za podpowiedź