@AKFobia: 800zl za 1 kruka, 6,5h mniej więcej roboty na raz. Za przedramię dałem 600zl i 4h plus minus. Ale ogólnie drożej sobie liczą dużo inni. Ja znalazłem studio, gdzie laska nie dość, że robi robotę to nawet dosyć tanio
@Jazon: Fajne tatuaże i dobra forma, ale imo trochę pusto wygląda. Ja bym zrobił cały rękaw prawy jakbym miał 3 takie jębitne tatuaże i nic pomiędzy. Ale props tak czy inaczej, innym wykopkom oczywiście żyłka pęka jak widzą tatuaż ( ͡°͜ʖ͡°)
60zl za brak reklam na Instagramie - kogoś #!$%@? xD Ja rozumiem te wszystkie opłaty za serwisy streamingowe itd, ale #!$%@? 60zl za jakiegos Instagrama, żeby sobie bez reklam posty i story oglądać? #instagram #facebook
Zawiera treści NSFW
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
@Zkropkao_Na: no ja to szanuję ludzi co tatuują, bo jak mi cieniowanie robiła, to się tyle tuszu #!$%@?, że nic widać nie było xD
@AKFobia: jeśli chodzi o odczucia bólowe to średnio polecam to miejsce, dół klaty i pod pachą to myślałem, że umrę xD przedramię to jak spacer po
Ale props tak czy inaczej, innym wykopkom oczywiście żyłka pęka jak widzą tatuaż ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Tak mi się ten Twój tatuaż podoba, że będę rozważał zbliżony motyw (a raczej rozmieszczenie i rozmiar wzoru) na ramiona.
Powiedz jak
Chcemy wiedziec jak