Wpis z mikrobloga

nsfw

Zawiera treści NSFW

Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

@nieznane_wody: a wór do jeziora xD moja mordkę łatwo obczaic, bo wrzucam tu filmiki moje z YT czasami xD

@Zkropkao_Na: no ja to szanuję ludzi co tatuują, bo jak mi cieniowanie robiła, to się tyle tuszu #!$%@?, że nic widać nie było xD

@AKFobia: jeśli chodzi o odczucia bólowe to średnio polecam to miejsce, dół klaty i pod pachą to myślałem, że umrę xD przedramię to jak spacer po
@AKFobia: 800zl za 1 kruka, 6,5h mniej więcej roboty na raz. Za przedramię dałem 600zl i 4h plus minus. Ale ogólnie drożej sobie liczą dużo inni. Ja znalazłem studio, gdzie laska nie dość, że robi robotę to nawet dosyć tanio
@Jazon: Fajne tatuaże i dobra forma, ale imo trochę pusto wygląda. Ja bym zrobił cały rękaw prawy jakbym miał 3 takie jębitne tatuaże i nic pomiędzy.
Ale props tak czy inaczej, innym wykopkom oczywiście żyłka pęka jak widzą tatuaż ( ͡° ͜ʖ ͡°)
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Jazon: no przy kościach zawsze napierdziela. Jak mi smok z łydki wjeżdżał w okolice kolana to miałem łzy w oczach. xD

Tak mi się ten Twój tatuaż podoba, że będę rozważał zbliżony motyw (a raczej rozmieszczenie i rozmiar wzoru) na ramiona.