Wpis z mikrobloga

@dzieju41: tego nie wiem, ot odbiłem się od uporczywości bannerów. Korzystam z wielu płatnych narzędzi i gdy chcę w nich popracować na ich stronie to mi wali wielkim bannerem zasłaniającym content. Niby możesz to uśpić, ale i tak wyłaził po jakimś czasie ponownie.

Do tego rozpieprzał mi historię w pasku adresu - chcę wejść na localhost/cośtam, a pierwszym wynikiem jest jakiś sklep z cashbackiem.

Jeszcze z czymś mnie wkurzyli (chyba
  • Odpowiedz
@ujdzie: Planet Plus zrezygnowałem, goodie zrezygnowałem, to pomyślałem, że może Opera będzie za mnie pamiętać. A to widzę, że chyba szkoda czasu na te grosiki.
  • Odpowiedz
@dzieju41: dlaczego z goodie zrezygnowales? Dają na androida jakieś % cashbacku i mi to pasuje, teraz przesiadlem sie z chrome na opere na desktopie i moze sprobuje ich cashbacku
  • Odpowiedz
Dla mnie jest ok. Zachęciła mnie informacja że Allegro do 2,03% środków, a w Media Expert ponoć 1,4%! Jak na ten moment sprawdzam. Apka działa bez zarzutu. ( ͡° ͜ʖ ͡°) zastanawiam się kiedy uruchomią przelewy bankowe. Spejcalnie musiałem założyć PayPala
  • Odpowiedz
@dzieju41: użyłem z allegro i żadna nie została zaakceptowana. Reklamacja to niby sam formularz, ale jak już wypełniony to okazuje się, że id zamówienia, dokładny czas itd to za mało. Zamówiłem kilka razy i ani jedna z transakcji się nie pojawiła, więc odpuszczam.
  • Odpowiedz
Korzystam z Dify od 15 grudnia 2021 i wypłacili mi już 767zł cashbacku. Więc moim zdaniem się opłaca. Wcześniej używałem Tipli i przez 2 lata dostałem 651zł zwrotu. Z tym, że w Tipli czasami jakieś droższe zakupy się u nich nie rejestrowały i to się niestety powtarzało. Np. kupiłem macbooka za 20 tys i nie naliczyli mi wtedy cashbacku bo "coś nie zadziałało". Takich dziwnych zbiegów okoliczności było więcej, dlatego z nich
  • Odpowiedz