Aktywne Wpisy
nie_odpisuj +3
Dajcie mi jakąś randomową (bardzo) dobrą radę. Obojętnie jaką ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#kiciochypyta #tinder #zwiazki #samotnosc #wygryw #gruparatowaniapoziomu
#kiciochypyta #tinder #zwiazki #samotnosc #wygryw #gruparatowaniapoziomu
smuteczek2000s +27
Też chcielibyście czasem spakować się i uciec gdzieś na drugi koniec Polski, żeby zacząć życie od nowa? Ja ostatnio mam tak często. Ten rok mnie chyba zjadł i wyrzygał, ale jeszcze żyję i doceniłam wiele rzeczy. Jednak ten rok staje się momentami jakimś piekłem.
Miewam momenty, gdy nic nie przynosi mi szczęścia, choćbym bardzo chciała, nie potrafię.
Życie pędzi w biegu, a ja stukam tylko butami na obcasie o płytki, beton i dywan w biurze.
Marzenia?
Miewam momenty, gdy nic nie przynosi mi szczęścia, choćbym bardzo chciała, nie potrafię.
Życie pędzi w biegu, a ja stukam tylko butami na obcasie o płytki, beton i dywan w biurze.
Marzenia?
To jest Trans-Medium Blue czy Trans-Light Blue? Porównuję kolor z innymi posiadanymi klockami i mi one wpadają w Medium Blue, ale BL twierdzi, że ten klocek nie występował w tym kolorze xD
Jak patrzę na poniższy obrazek, to też by się kolor zgadzał:
#lego #pomusz
A teraz?
https://rebrickable.com/parts/3069b/tile-1-x-2-with-groove/143/#mocs
Czasami w lego storze sprzedają coś co
@M_longer: no weź nawet nie gadaj? To teraz dopiero będą jaja przy kupowaniu klocków jak się będziesz zastanawiał, czy to stary trans light blue i trochę w żółty wpadł/ściemniał, czy trans medium blue xD