Aktywne Wpisy

daeun +104
#rozdajo jakiego na wykopie jeszcze nie było. Mam luźne 1,5mln złotych i z checią pomogę odmienić życie kilku z was.(。◕‿‿◕。)
Każda osoba która zasubskrybuje mój profil i napisze na co przydałby się jemu te pieniążki otrzyma szansę otrzymania gotówki. O tym ile i w jakiej kwocie zadecydujecie wy sami głosując plusami.
#cebuladeals #rozdajo #nieruchomosci
Każda osoba która zasubskrybuje mój profil i napisze na co przydałby się jemu te pieniążki otrzyma szansę otrzymania gotówki. O tym ile i w jakiej kwocie zadecydujecie wy sami głosując plusami.
#cebuladeals #rozdajo #nieruchomosci
źródło: temp_file1653295140056787202
Pobierz
KsiezniczkaDunia +42
źródło: temp_file7059962996228811810
Pobierz

Z kwestii pobocznych. Jak niektórzy już wiedzą, we Wrocławiu grany jest od niedawna spektakl o incelach (skupiający się na postaci Elliota Rodgera, ale poruszający też wiele innych, ważnych kwestii, w ogromnej mierze oparty na wpisach z Wykopu).
Tutaj można przeczytać moją recenzję:
https://krytykapolityczna.pl/kultura/teatr/wieczorkiewicz-spektalk-a-milosci-bym-nie-mial-incele/?fbclid=IwAR19n-tepylmeozkYbs5j2Eegi14Jim5DZMlF-8_XMkc0XHtQcoFay3jdsI
Jeśli ktoś z tagu #przegryw zechciałby wybrać się i przekonać na własne oczy, co ta sztuka jest warta - można się do nas zgłaszać, ogarniemy darmowe wejście (oczywiście incognito). Najbliższe granie jest dziś, jutro i pojutrze, potem dopiero w grudniu. Niestety musimy robić jakąś weryfikację, więc zielonki odpadają, na listę gości możemy wpisać osoby od dłuższego czasu aktywne na tagu.
Peace! /Patrycja
#przegryw #blackpill #stulejacontent #rozowepaski #niebieskiepaski
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
@AntemuralePrzegrywitatis: podasz linka albo napiszesz o co chodzi?