Aktywne Wpisy

thewatchmaker +19
Co wam daje radość z życia? Nie mam rodziny, mam nieprzerobione traumy, masę problemów i jakoś taki nieszczęśliwy ogólnie jestem.
Jestem obecnie na antydepresantach, czekam aż się załączą, ale tak się zastanawiam, co ludziom samotnym, z problemami, daje radość.
#wykop30plus #pytanie
Jestem obecnie na antydepresantach, czekam aż się załączą, ale tak się zastanawiam, co ludziom samotnym, z problemami, daje radość.
#wykop30plus #pytanie
finchharold +20
#psiarze #lidl
Ostatnio zauważyłem ze psiarze wchodzą z psami już do sklepów typu Żabka czy do piekarni. Nawet zdarza się w kawiarniach i restauracji. Ostatnio zwróciłem jednemu gościowi uwagę jak pies zaczął szczekać żeby wyszedł z tym psem to się burzył. Natomiast póki co w Lidlach czy biedronce jeszcze nie spotkałem psa, myślicie ze to kwestia czasu?
Ostatnio zauważyłem ze psiarze wchodzą z psami już do sklepów typu Żabka czy do piekarni. Nawet zdarza się w kawiarniach i restauracji. Ostatnio zwróciłem jednemu gościowi uwagę jak pies zaczął szczekać żeby wyszedł z tym psem to się burzył. Natomiast póki co w Lidlach czy biedronce jeszcze nie spotkałem psa, myślicie ze to kwestia czasu?

Późniejsze wydania są poprawione, mają lepsze elementy, dodatki, głupi ja ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#grybezpradu
@AdamKadmon: o co chodzi z tymi szczękami lwa?
Pytam żeby się nie naciąć xD
PS. Nick od tytułu płyty pewnego greckiego zespołu?
K---a więcej nie kupuję pierwszy edycji, II albo III a najlepiej gra roku czy coś jak będzie hit.
BTW to jest dodatek do gloomhaven czy totalnie odrębna gra?
Co do nick'a to zupełnie nie, muszę sprawdzić co to za płyta :D ale podejrzewam, że jakiś metal bo "non serviam" ma pochodzenie lucyferiańskie ale żadnym satanistom nie jestem jakby co,
@non-serviam: a to z tym się nie spotkałem.
No to mocno poszło w popkulturę
@E-Seven: może sobie coś uroiłem, ale wydaję mi się że były pozycje gdzie pierwsze wersje miały coś ekstra, a później nie szło tego kupić ale jakoś nie potrafię nic przywołać z pamięci ( ͡º ͜ʖ͡º)
@AdamKadmon: och to dość ciekawy komentarz...
W sumie ja też mam nieraz dylemat, czy dokupić dodatek czy lepiej iść w inną grę po prostu...
@non-serviam: Ale Gloomhaven nie ma jakiejś szczególnie ciężkiej instrukcji. Sporo w tej grze immersji i zasady są na tyle logiczne, że przejrzenie instrukcji wystarcza.
Inna sprawa, że ja też wymięknłęm po kilkunastu scenariuszach, bo czułem się jakbym grał cały czas to samo. Zabij wszystkich tutaj, zabij wszystkich tam, a później wszystkich w jeszcze innym
@venomik: a to spoko, nawet nie wnikałem w ten aspekt, myślałem, że taka kobyła musi mieć kilkutomową instrukcję ( ͡º ͜ʖ͡º)
@venomik: Nie ma ciężkiej, bo nic nie wyjaśnia. Stąd pojawienie się quizów na bgg, dzięki którym dowiedziałem się, że przez pół gry grałem źle.