Aktywne Wpisy

slawomirus +624
#pokazkota aktualizacja wpisu że wczoraj. Kot ma zapalenie krtani, jest wygłodzony, dostał kroplówkę plus nawadnianie podskórne. Do tego sterydy, antybiotyk i krople do oczu. Wygląda lepiej. Mam obserwować do 3 dni. Jak nie zacznie jeść samodzielnie to dostanę zamiennik mleka do podawania strzykawką na siłę. Wołam pulsujących wpis https://wykop.pl/wpis/78344357/wpis
źródło: temp_file1399281810478556361
Pobierz
stanley___ +28
#zwiazki #rozowepaski
Nie denerwowałoby by Ci gdyby Twoja baba żegnała się ze swoimi kolegami z pracy mówiąc "Pa!"?
Wg mnie to mikrozdrada i powinna używać słów neutralnych typu "cześć", "na razie" a "pa" jest zarezerwowane dla swojego chłopa, najbliższej rodziny i swoich psiapsi ale nie a obcych bolców.
Nie denerwowałoby by Ci gdyby Twoja baba żegnała się ze swoimi kolegami z pracy mówiąc "Pa!"?
Wg mnie to mikrozdrada i powinna używać słów neutralnych typu "cześć", "na razie" a "pa" jest zarezerwowane dla swojego chłopa, najbliższej rodziny i swoich psiapsi ale nie a obcych bolców.
źródło: 1000062456
Pobierz

#gielda
źródło: comment_1634124445O1HBl2iLrjEKVA69Ihm4yZ.jpg
Pobierzźródło: comment_1634124922AvkHe5FYENVndgLxkfvxBt.jpg
PobierzAle smuci mnie euro po ,4,60. Liczyłem że zdąży spaść zanim odkupie tui. A tu trzeba się spieszyć
@labuz:jak chcesz dokupować to moze kup PP dziś są za .45 centów i złóż zlecenie na kupno po 2.15 wyjdzie 3-4procent taniej niż akcje TUI z parkietu xetra
Komentarz usunięty przez autora
Chce jeszcze.kupic kilka jeszcze 9x tyle. Tylko po fajnej cenie
Plus może jakieś.kredo z bociana.
PKO bp ma promke 7% rrso jak bierzesz u nich kredyt po raz pierwszy
w pandemii siedzę u starych więc mogę poświęcić kilka wypłat