Aktywne Wpisy
Dzonsin +141
#kolchoz
Wczoraj wróciłem z kołchozu o 16, umyłem się zjadłem i o 17 zrobiłem sobie drzemkę. Wstałem o 23, odlalem się i poszedłem dalej spać... Jest 4:27, a ja jedynie co zrobiłem od powrotu z pracy to spałem i trzeba iść znowu do pracy.
Wczoraj wróciłem z kołchozu o 16, umyłem się zjadłem i o 17 zrobiłem sobie drzemkę. Wstałem o 23, odlalem się i poszedłem dalej spać... Jest 4:27, a ja jedynie co zrobiłem od powrotu z pracy to spałem i trzeba iść znowu do pracy.

Pechpechpech +12
#przegryw dowiedziałem sie ze kolegi siostrą lvl 19 chodzi na saunę nago.. a widziałem ja parę razy i jest mega łaska taka szczupła a ma bardzo duże cycki... przecież jakbym ja nago w takiej saunie zobaczył to nie dość że by mi stanął to pewnie bym się jeszcze spuścił na sam jej widok.. jak tam chłopy wytrzymują? Można jakoś zakryć siurka w takiej saunie żeby nie było widać wzwodu? Obczailbym która to

Kilka tysięcy dzieci z wrocławskich szkół oglądało za darmo wtorkowy mecz miejscowego Śląska z Jagiellonią Białystok w ramach rozgrywek Pucharu Polski.
Młodzi fani zajęli specjalnie wyznaczoną trybunę. Wszystko w ramach akcji "Dzieci na stadionie - uczymy się dopingu". I to właśnie na sektorze zajętym przez najmłodszych kibiców zaprezentowano oprawę z wizerunkami Żołnierzy Wyklętych z wielkim podpisem na biało-czerwonym tle:
CHCEMY PATRIOTYZMU W SZKOŁACH.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Strasznie mnie boli, że tak wycieracie sobie tagiem neuropa gębę. Do momentu aż przedstawiciele mentalnej gimbazy nie zaczęli nadużywać (specjalnie) tego tagu to można było tutaj znaleźć ciekawe polityczne informacje, wyróżnione najgłupsze wykopy czy MERYTORYCZNE, KULTURALNE dyskusje. No ale czego się