Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Hemo +5
#wesele #impreza #slub #kiciochpyta
Hej Mirki. Ile teraz daje się w kopercie Państwu Młodym? Wiem, że jest to zależne od stopnia pokrewieństwa więc nie będę miał nic przeciwko jeśli podacie widełki dla różnych "grup". Idę na wesele w ten weekend o czym dowiedziałem się dzisiaj. Stopień pokrewieństwa żaden - brat znajomej mojej różowej, zaprosili nas w ostatniej chwili bo ktoś im odmówił.
Hej Mirki. Ile teraz daje się w kopercie Państwu Młodym? Wiem, że jest to zależne od stopnia pokrewieństwa więc nie będę miał nic przeciwko jeśli podacie widełki dla różnych "grup". Idę na wesele w ten weekend o czym dowiedziałem się dzisiaj. Stopień pokrewieństwa żaden - brat znajomej mojej różowej, zaprosili nas w ostatniej chwili bo ktoś im odmówił.
Zgłoszenie 7354e3de8b212eea z dnia 2021-10-10 15:08:25
Imię: Bartek
Miejscowość: Gdańsk
Kim jestem?
Jestem facetem któremu już mocno znudziło się lezienie przez życie solo :)
Programista, niektórzy mówią, że nawet całkiem dobry. Podobno też z całkiem dużym poczuciem humoru albo się ludzie śmieją z grzeczności, nie wykluczam.
Generalnie normalny chłop poza tym,
i pizze zrobi i lodówkę wniesie.
Czasem nawet coś sprzątnie jak mnie fantazja poniesie.
Rymy składam jak Mickiewicz Adam.
Wygląd
186cm w dowodzie, czarne włosy, brązowe oczy. Kiedyś byłem gruby ale już nie jestem i większość przerobiłem na siłce na coś lepszego, wyszło coś pomiędzy dzikiem i misiem...
Zainteresowania
W sumie wszystkie po trochu, możemy pogadać o Freudzie i fizyce kwantowej.
Albo o serialach i książkach. Bardzo też lubię zwiedzać i bywać w muzeach albo ciekawszych atrakcjach. Interesuję się też technologią, trochę z racji zawodu. Poza na sympatyk produkcji Walaszka. Czasem domator.
Czego oczekuję?
Hmm, sam nie wiem. Zdaje się, że kogoś z kim będzie przyjemniej i łatwiej. Idealnie jak jeszcze było by śmieszniej :) Byłoby fajnie jakbyśmy mogli se w jeden weekend poleżeć na kanapie w inny poleżeć nad morzem albo pojechać coś fajnego zobaczyć. Albo bezwstydnie obgadać wspólnych znajomych.
Jak wyobrażam sobie idealny dzień z drugą połówką?
Wstajemy, kawa na rozruch i jedziemy się wyleżeć nad morzem, potem ryba która udaje świeżą, jakiś spacer a dalej to już samo się ułoży ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Stosunek do ślubów, dzieci, używek
Tak, tak, raczej tak
Kliknij tutaj jeśli zainteresowało cię to zgłoszenie
Kliknij tutaj jeśli chcesz umieścić własne zgłoszenie
#mirekszukazony #zwiazki #podrywajzwykopem #rozowepaski #niebieskiepaski #mirekszukazonygdansk #mirekszukamirabelki
Biere
@MirekSzukaZony: > Programista, niektórzy mówią, że nawet całkiem dobry. Podobno też z całkiem dużym poczuciem humoru
@MirekSzukaZony: o kurła, będzie miliard śluzar xd uważaj Miras na harpie :p
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora