Aktywne Wpisy
#polityka #sejm Chciałbym jeszcze raz przypomnieć i przypomnieć wykopkom, a szczególnie tym fajnopolakom.. Nie ma czegoś takiego jak tuskowe od nowego roku.. To rząd Zjednoczonej Prawicy ustalil ta ustawę i to oni wymyślili cały projekt.. Tusk nie miał z tym nic wspólnego.. Krew mnie zalewa jak słyszę, że to totalsi wprowadzili niby 800 plus, pamiętacie co mówili w 2015 roku o 500 plus pieniędzy nie ma i nie będzie..
asdfiksowy +68
ale mnie #!$%@? ta moda na pomaganie zwierzakom. Wszystko #!$%@? na pieski.. dziecku umierającemu nie pomogą a wpłacą na pieski.. Sam mam psa, dbam o niego, ale no #!$%@?... #!$%@? mnie strzela jak widzę ajtuja który zachowuje się jakby te jego psy były ludźmi.. Karmienie z mordy do mordy, całowanie, dawanie psu jedzenia z widelca, obchodzenie urodzin, torcik... Nie wiem czy to zoofilia, czy tylko jakieś ubytki w mózgu ale ten trend
Szukam samochodu za ok 20 tys. Nie jestem fanem żadnej marki ;)
• Ma być duży i wygodny ;)
• Automat
• Klimatyzacja
• Benzyniak
Myślałem o Lexusie GS300 ale jego duży silnik mnie odciąga.
#samochody #szukam #kiciochpyta #audi #volkswagen #volvo #lexus #bmw #kupujzwykopem
@kiler129: ford transit
@semperfidelis: Jak wygląda sprawa z częściami? Słyszałem, że ostatnio są spore problemy przez przejęcie Saaba.
@drula: Myślałem o A4 ale po lekturze forum dowiedziałem się, że tiptronic który jest żywotniejszy od multitronica niestety występuje tylko w wersji quattro a takiej nawet jednej nie ma obecnie wystawionej.
@l_uke: Szukam
Co do saaba to nie ma problemu i jeszcze pare ladnych lat nie bedzie. No moze to nie czesci do golfa 3 ale to nie ferrari a duzo czesci pasuje od Vectry
audi a4 mega wygodne, ale ten automat skomplikowany, zawieszenie też względnie drogie w remontach, w porównaniu do konwencjonalnej konkurencji.
ja bym szukał mazdy 5 z lpg, jeśli potrzeba czegoś dużego. LPG 4 LIFE :D
Nie znam ani tego civica ani podanej mazdy ale patrząc w specyfikację i fotki to raczej coś na kształt tego civica. Szukam czegoś 5 osobowego z dużym wnętrzem lecz nie kombi ;)
Pewnie nie Tego szukasz, ale za 20k można kupić kilkunastoletniego (lub starczego) merca s klasy z klimą i automatem jeśli już musisz. Chociaż automat w 3 litrowym benzynowym sl to strzał w kolano ;)
@budus2: FRV to nie ten typ - szukam czegoś limuzynowatego ale z lekkim zacięciem sportowym.
@npsr: Patrzyłem na te mercedesy ale jak miałbym wybierac mercedes vs lexus to chyba jednak ten drugi.
Co do automatu to co konkretnie masz na myśli? :)