Wpis z mikrobloga

Chodzenie obok knura jest odrażające bo śmierdzi kałem moczem potem i starym zapuszczonym leżem. A ten zamiast pomóc ogarnąć stronę higieniczną ubrać nawet w lumpie, to nachyla się nad tą b---ą biologiczną, wyżera mu wegańską babkę ze skwarkami mało tego wozi go i w tym smrodzie tak sobie wędrują za kilka wyświetleń na eko kanale bo nie oszukujmy się wyświetlenia z 150-500 szybują na 1.2k XD Jedynym wytłumaczeniem tego że nie przeszkadza mu ten smród to to iż codziennie nurkuje w śmietnikach w którym zapach gnijącego mięsa i pleśni miesza się z kocimi i szczurzymi fekaliami aby wydobyć "lekko" nadgnite jedzenie.... Jak ja gardze tym czlowiekiemi jego hipokryzją...
#kononowicz #patostreamy
yogmean - Chodzenie obok knura jest odrażające bo śmierdzi kałem moczem potem i stary...
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@yogmean: Ale ogarnijcie ten paniczny strach przed pracą tych wszystkich białostockich idiotów którzy by chcieli władzić. Zamiast robić cokolwiek i mieć te 3k to wolą grzebać po śmietnikach, kłócić się o bilet za 2 dychy, łasić się do meneli czy nagrywć jak się za kobiety przebierają byle tylko nie popracować i udawać że wszystko jest ok.
  • Odpowiedz