Aktywne Wpisy
Angmac +346
Nic mnie bardziej nie bawi niż lizodupy Muska xD
Typ wywalił większość ludzi z firmy, a potem zdał sobie sprawę, że po coś byli zatrudnieni i zaczął ich błagać o powrót. Ba! Wywalił nawet gościa, który przez poprzedni zarząd był oznaczony jako osoba nie do zwolnienia (Haraldur Thorleifsson), ponieważ Twitter przejął jego startup i w przypadku zwolnienia musieliby wypłacić mu ogromne odszkodowanie - gdy Elon dowiedział się o kosztach zaczął publicznie się
Typ wywalił większość ludzi z firmy, a potem zdał sobie sprawę, że po coś byli zatrudnieni i zaczął ich błagać o powrót. Ba! Wywalił nawet gościa, który przez poprzedni zarząd był oznaczony jako osoba nie do zwolnienia (Haraldur Thorleifsson), ponieważ Twitter przejął jego startup i w przypadku zwolnienia musieliby wypłacić mu ogromne odszkodowanie - gdy Elon dowiedział się o kosztach zaczął publicznie się
WielkiNos +260
Wspaniała historia miłości polki z obcokrajowcem opowiedziana oczami jej matki. Można się wzruszyć.
Ale oczywiście Polak musi zawsze wszystko zepsuć.
#p0lka #mokebe #logikaniebieskichpaskow
Ale oczywiście Polak musi zawsze wszystko zepsuć.
#p0lka #mokebe #logikaniebieskichpaskow
Inflacja z--------a.
Dziś podniesiono stopy, a dwa tygodnie temu tłumaczyli nam z NBP że to byłby szkolny błąd.
Ceny prądy do góry bo zamiast zamienić węgiel na atom lepiej było na bąbelki.
Ceny paliwa biją rekordy.
Mimo dziesiątek nowych danin Gowin mówi o 100mld ukrytej dziury budżetowej.
Polska zadłużyła się najbardziej od czasów Gierka.
UE zakręciła kurek.
Nawet Czechy nas robią jak chcą.
Beka z wszystkich popierających jeszcze tę bandę nieudaczników lub z symetrystow.
#neuropa #polityka #polska #zalesie
@iAmTS: Proponowałbym jednak pozbyć się tego uczucia żalu bo to i tak na nic, ci ludzie są sami sobie winni, czy starsi czy młodsi, taki po prostu obraz naszego społeczeństwa. Ja mam takie przypadki w rodzinie też i do niedawna też mi było żal, ale zrozumiałem, że to tylko działa hamująco na mnie, a im
Ja w ogóle straciłem nadzieję dla Polski, im dłużej żyję tym przekonuje się bardziej że jesteśmy głupim, chciwym, kłótliwym i małostkowym narodem.
Sprzedajnym i pełnym hipokryzji przede wszystkim, zawsze morda pełna górnolotnych frazesów a w praktyce wszystko na opak.
Te wszystkie zawieruchy w historii to nie były bo somsiad zły. Po prostu zawsze byliśmy słabi.
@lakukaracza_: czy jestem symetrystą, jeśli uważam, że PO było spoko, bo też kradło, ale przynajmniej nie r-------o gospodarki?
Przypomnij mi proszę jaki jest obecny stosunek Platformy do tego socjalu? Do symetrysty mi daleko, ale trudno mi dostrzec wiarygodność partii która najpierw (słusznie) krytykuje obrzydliwy pomysł dotowania patologii w celu kupna ich głosów, ale widząc że to działa nagle zmienia front i jest za.
Krytyka PO w tym aspekcie odnosi się do zakłamania, i zmieniania frontu by zrobić dobrze wyborcy, plus obaw że jak już wygrają wybory będą
Wpis dotyczy socjalu i rozdawnictwa które PO otwarcie popiera, naiwnością i głupotą jest wiara że po wygranych wyborach zrobią inaczej niż utrzymanie tego i dawanie go jeszcze więcej.
Pomyliło Ci się z populistami z #konfederacja (głosowanie za rozszerzeniem 500+) i #4konserwy (fani kaczora)
Generalnie nie ma partii, która nie popierałaby socjalu w jakiejś formie, nawet pół Konfederacji to robi.
Konfy też nie popieram jakby co. Chodzi mi raczej tutaj o sam fakt takiej nagłej zmiany narracji, że teraz już 500+ spoko, średnio to buduje zaufanie do tej partii, i jakoś niezbyt mi się chce wierzyć ze wygrają z pokusą pozostania u władzy kupując wyborców jak robił to PIS ¯\_(ツ)_/¯