Aktywne Wpisy
Mega_Smieszek +124
Pink_Floyd +4
#pytanie #dom #ogrodnictwo #osy
W garażu na działce zalęgly mi sie osy. Znalazłem na nie doraźny sposób (spryskać dobrze Muggą 50%, w ciągu dosłownie sekundy zaczynają #!$%@?ć aż miło, a te, które przeżyją, długo nie pożyją - po ok.30 sekundach mogę już bezpiecznie zdjąć gniazdo).
Problem w tym, że wracają (widocznie im tam dobrze jeżeli chodzi o światło, temperaturę, wilgotność, przewiew itp.) i już
W garażu na działce zalęgly mi sie osy. Znalazłem na nie doraźny sposób (spryskać dobrze Muggą 50%, w ciągu dosłownie sekundy zaczynają #!$%@?ć aż miło, a te, które przeżyją, długo nie pożyją - po ok.30 sekundach mogę już bezpiecznie zdjąć gniazdo).
Problem w tym, że wracają (widocznie im tam dobrze jeżeli chodzi o światło, temperaturę, wilgotność, przewiew itp.) i już
Naprawdę moim celem nie było wyśmianie tego człowieka... Ale widzę, że na portalu typu wypok przesiaduje sporo mordeczek które pracę na produkcji kojarzą z bezmyślnym napieprzaniem czegoś do czego nie są wymagane żadne umiejętności. Otóż może w jakiejś fabryce zderzaków tak to wygląda, nie wiem nie pracowałem. Nigdzie też nie napisałem, że szukamy ludzi do pracy w żabce XD
Moja praca polega na produkcji i wysyłaniu SPERSONALIZOWANYCH produktów bezpośrednio do klientów w całej Europie.
Klienci powierzają nam swoje "dane" i liczą na to, że w odbieranej przesyłce dostaną SWOJE zamówienie. Do tego wymagana jest jednak odrobina ogarnięcia czego w tym CV nie widać
RODO- mówi to panu coś panie mirku? Jasne z samego CV nie dowiem się czy osoba je wysyłająca jest złodziejem, alkusem, #!$%@? albo bije żonę w domu ale pomaga ono w odsianiu potencjalnych problematycznych osób.
https://www.wykop.pl/wpis/60890183/zatrudniac-%C2%BA-%CA%96-%C2%BA-pracbaza-zabka/