Wpis z mikrobloga

Akcja z dzisiaj:
-Siema gdzie idziesz?
-Jestem umówiona
-Aha, a to szkoda, że ze mną nie jesteś umówiona. A chcesz być umówiona ze mną kiedyś?
-Nie
-Nie? A czemu?
-Nie mam na to czasu
-Ale teraz jesteś umówiona. To z kimś masz czas a ze mną nie?
-No niestety, są wyjątki.
-Aha No dobra, szkoda
-Powodzenia
-W czym w umawianiu się?
-Tak
-Dzięki nawzajem

#przegryw #randkujzwykopem #brownpill #redpill #blackpill
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Arkadeus11: ale cringe, a można było zakończyć to z godnością i jak powiedziała, że nie chce się umówić to się pożegnać kulturalnie. Poza tym kobieta po 5 sekundach wie czy chce się z kimś umówić i żadne teksty tego nie zmienią, tym bardziej takie słabe xD
  • Odpowiedz
@Cezik93: Czyli tak: Podchodzisz „Podobno kobieta po 5 sekundach wie czy chce się umówić z facetem. 5 sekund minęło - Tak czy Nie?” Jeśli powie nie - odchodzisz bez słowa pożegnania. 95% i tak powie nie, po co drążyć dalej.
  • Odpowiedz
@MatthiasVirtual: Po co dziewczynę stawiać w niezrecznej sytuacji skoro nie jest zainteresowana i jeszcze z siebie nachalnego błazna robić. Jak mówi nie to dziękujesz, ewentualnie życzysz miłego dnia i na razie. Z dobrą bajerą niby można coś wskórać, ale jak nie jesteś atrakcyjny dla kobiety (czyli odmawia pójścia na randkę) to bez sensu dalej działać, no chyba że szukasz przyjaciółki, a nie partnerki
  • Odpowiedz
Przełamuję się, staram, walczę sam ze sobą tylko po to, żeby dostać zjebę od laski co tylko zaniża moje poczucie własnej wartości. Potem wrzucam to na wykop i dostaję ochrzan od randomów z neta jaki to jestem beznadziejny w podrywaniu i w ogóle to zawracam różowej dupę bez sensu. Uwielbiam swoje życie :3
  • Odpowiedz