Aktywne Wpisy
KingaM +4
Zaraz to usunę bo nie ma sensu się odpalać i #!$%@?ć i słuchać lustracji. Czy w tym kraju wszyscy faceci są #!$%@?ęci, czy może to ze mną coś jest grubo nie tak, bo oczekuję odrobiny szacunku i traktowania mnie przez mężczyzn jak równej, a nie biednej, zagubionej sieroty, sexy-wampa czy opiekunki domowego ogniska? Ja wiem, że Polska mentalnie jest na dalekim Wschodzie, gdzieś w okolicy tajgi syberyjskiej, ale come on. Zastanawiam się,
next4322 +1047
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Zawiera treści 18+
@Mr_3nKi_: romantyczna miłość
W 2:23 widać przez ułamek sekundy jak idą na dno. Nawet jeśli kamera pozostałaby na miejscu, to i tak fala zasłoniła widok xD
@Mr_3nKi_: Zobacz jeszcze raz jaką fale przyjęli na klate. Jak dla mnie i tak długo sie trzymali.
Fejki to wyczuwam na kilometr ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Kurła, byłem niedaleko (ʘ‿ʘ)
Komentarz usunięty przez autora
@Mr_3nKi_: też bym wskoczył, weź i żyj później z przeświadczeniem, że nic nie zrobiłeś... lepsza taka śmierć niż samobój.
@anonanonimowy321: Smutne jest to, że przez głupi pomysł różowej obydwoje stracili życie. Żeby tak bardzo zlekceważyć siłę natury, to też trzeba być dzbanem. Przecież dorosły w pełni sprawny chłop miałby problem, żeby sie stamtąd wydostać ( o ile by się wydostał) a ta skoczyła i wielkie zdziwienie.
Zawiera treści 18+
@znicz: Racja. Tak czy inaczej głupia śmierć.
Lepiej zginąć robiąc coś fajnego niż spędzić 100lat w fotelu ale moglk pożyć uzej gdyby robili to mądrze
Komentarz usunięty przez moderatora
No niepodumali ewidetnie
Tu jest napisane że to jego znajoma była a żona filmowała to wydarzenie