Kupował już ktoś itemy w kredo na #allegro uruchamiając allegropay? Czy to działa tak, że po spłacie krechy startowy pułap jest zwiększany o wysokość kwotę jaką wykorzystaliśmy na zakup? Bo jak zwykle formułki marketingowe typu Pamiętaj, że z każdą spłatą zwiększają się Twoje środki na kolejne zakupy. nic nie wyjaśniają
halko @allegro_pl rzućcie na tę kwestię światło, bo nic w helpie przydatnego poza frazesami nie ma ( ͡°ʖ̯͡°)
@Dibhala: wyjaśnimy na przykładzie: Twój limit w Allegro Pay to 4000PLN. Robisz zakupy za pomocą Allegro Pay na 500PLN, więc Twój aktualny stan to 3500PLN. Jeśli spłacisz np. 200PLN, to Twoje środki wzrastają do 3700PLN. Jeśli spłacisz kolejne 200PLN, znowu wzrost - do 3900PLN. Po spłacie ostatniej "stówki", wracasz do swojego pułapu początkowego. Krótko mówiąc, cały czas obracasz się w przyznanym limicie.
@allegro_pl: w tym górnym limicie jaki podajecie na przykładzie to nie ma sprawy Zaryzykowałem, żeby sprawdzić jak to wszystko działa ale na start dostałem 7 stówek. Stąd pytanie jak wygląda podniesienie limitu? Czy zaciągając i spłacając terminowo podniosę startowy limit czy też nie podniosę? Jeśli podniosę to czy opcja 1 lub 3 rat podniesie ten limit startowy?
nigdzie nie ma taki informacji w pomocy alegro i pytam jak zwykły głupol na
Czy to działa tak, że po spłacie krechy startowy pułap jest zwiększany o wysokość kwotę jaką wykorzystaliśmy na zakup?
Bo jak zwykle formułki marketingowe typu
Pamiętaj, że z każdą spłatą zwiększają się Twoje środki na kolejne zakupy.
nic nie wyjaśniają
halko @allegro_pl rzućcie na tę kwestię światło, bo nic w helpie przydatnego poza frazesami nie ma ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Zaryzykowałem, żeby sprawdzić jak to wszystko działa ale na start dostałem 7 stówek.
Stąd pytanie jak wygląda podniesienie limitu?
Czy zaciągając i spłacając terminowo podniosę startowy limit czy też nie podniosę?
Jeśli podniosę to czy opcja 1 lub 3 rat podniesie ten limit startowy?
nigdzie nie ma taki informacji w pomocy alegro i pytam jak zwykły głupol na