Aktywne Wpisy
Przestałam jeść mięso jakieś dwa lata temu i to była jedna z lepszych moich decyzji. Znacznie urozmaiciłam dietę i jem wiele ciekawsze jedzenia za paradoksalnie mniej pieniędzy. I zdrowsze przede wszystkim. Ogólnie polecam wszystkim zrezygnowanie z większości konsumpcji mięsa, bo to zupełnie niepotrzebne.
#rolnictwo #dieta #neuropa #gruparatowaniapoziomu
#rolnictwo #dieta #neuropa #gruparatowaniapoziomu
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
No i jest kilka rzeczy do przetestowania moim zdaniem. Sam z zatokami mam różnie i już w życiu trochę wypróbowałem. Mogę szczerze polecić (najlepiej wszystko razem spróbować, nie jest tego dużo):
- woda morska hipertoniczny, spray, najlepiej kupić 100ml i sobie rano i wieczorem czyścić
- inhalacje olejkami (miska z gorącą wodą + olejki). Jest dużo nadających się do tego olejków i oprócz tego że wspomagają oczyszczanie większość jest silnie antyseptyczna. Jak chcesz spróbować to podrzucę ci jakie olejki będą spoko
- kapsułki zawierające olejki. W Polsce dostępny jest Soledum, zawiera tylko jeden składnik z eukaliptusa. W Niemczech mają super tabsy które podobno lekarze często przepisują - gelomyrtol - kilka olejków, te najbardziej polecam, ja kupowałem w jakiejś aptece która bez problemu wysłała do Polski za
10 kropel ekualiptusowy
3 kr. miętowy
3 kr. sosnowy
3 kr. tymiankowy
Do miski z gorącą wodą, nad to głowa, na głowę ręcznik, zamknięte oczy i się inhalujesz :) Swojego czasu używałem do tego Olbas Oil, ale moim zdaniem własne mieszanki są lepsze i nie zawierają salicylanu