Aktywne Wpisy
glider05 +994
Plusik dla 20 kotka, nikt nie pulsuje 20-łatki. 3 lata temu słodzinka zgarnęła kilka plusów. Za 3 lata już się pewnie nie spotkamy (ꖘ‸ꖘ)
#pokazkota
#pokazkota
Juliusz-Banioski +78
#mecz
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
To gołodupce a nie gentlemani boją się rozmawiac o pieniądzach.
#polska #praca #emigracja #pracbaza
Komentarz usunięty przez autora
Na co ja, ze w sumie nie obchodzi mnie co robi ta firma, i jak dlamnie moga produkowac b---y dla korei polnocnej, ja tu dla ciekawego stacku technologicznego przyszedlem.
Takiego zapowietrzenia i pokerface to jeszcze nigdzie nie widzialem xD Panience z HR to chyba zlamalem/rzeczywistosc
@powaznyczlowiek: to dość mocno reguluje rynek i sytuacja na nim. Jeśli jesteś fachowcem i takich ofert dostajesz w tygodniu kilka, to sorry ale w końcu nie chce ci się "przedstawiać od dobrej strony"
@powaznyczlowiek: ziomek faktycznie napisał maila pretensjonalnym tonem ale co ma stawiać na pierwszym miejscu? owocowe czwartki?
@powaznyczlowiek: czemu wszyscy rekruterzy chcą gadać przez telefon zanim przedstawią jakiekolwiek szczegóły? po co masz mi zawracać głowe pracą w której dostane
@mateosz_inbecki: to już jest w ogóle szczyt bezczelności.
Co do drugiej części wypowiedzi to moim zdaniem wychodzi z Ciebie ta część wychowania Kartonlandii, której sam byłem poddany, której szczerze nienawidzę i z której pozbycie się zajęło mi lata. Od kiedy wchodzę z przysłowiowego buta zamiast nieśmiało demonstrować poczucie własnej wartości in skille, żyje mi się sto razy lepiej niż w w chlewie obsranym gównem, w jakim
Kartonlandią nazywam Polskę od czasów, kiedy aby załatwić proste sprawy musiałem bić taką pianę, że dochodzilo aż do najwyższych szczebli - bo szeregowi pracownicy w urzędach i sądach mieli wywalone na wszystko, łącznie z terminami.
Freelancerka mi nie
Tak się składa, że jestem dośc mocno związany z kilkoma osobami ze swojej rodziny i chęć zwiększenia częstotliwości kontaktów jest jednym z czynników jakie mogą mnie ciągnąć (a część z tych