Aktywne Wpisy

#dieta Zauszmy, że ktoś potrzebuje 2k kcal dziennie żeby utrzymywać zdrowy deficyt kaloryczny, a miesiąc ma 30 dni co daje w miesiącu zjedzone 60k kalorii. Czy jakiekolwiek znaczenie dla efektu końcowego ma systematyczne jedzenie po 2k kcal codziennie? Czy wystarczy zjeść te 60k kcal w dowolnym stylu?
Pokłóciłem się wczoraj z dziewczyną i podniosłem na nią głos (bez wyzywania ani przeklinania). Ona jest ogólnie bardzo wrażliwą, emocjonalną i nerwową osobą - popłakała się, bardzo często tak reaguje na sytuacje stresowe co mnie już irytuje. Dziś jak byłem w pracy a ona miała wolne spakowała się i jak wróciłem to czekała już z walizkami, że rozstajemy się, wyprowadza sie ode mnie i wraca do mamy. Wedle jej życzenia zawiozłem ją
Baterie po wakacyjnym urlopach z pewnością naładowane, to powinniście bez problemu poradzić sobie z zadaniami. Zasady bez zmian, startujemy za 2 tygodnie tj. 15.10 w piątek w godzinach popołudniowych. Jak ktoś jest na czarnej liście, to za ładny uśmiech usuwamy - tylko nie zwlekać z tym, od razu wyślijcie ( ͡° ͜ʖ ͡°). Do 10 autorów najciekawszych relacji powędrują nagrody, zawartość paczek jest w trakcie ustalania.
www.mirkowyzwanie.pl
#mirkowyzwanie #motywacja #wyzwanie #challenge
@ArekJ no dobra, usunęliśmy z adnotacją ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Znaczy się.. amnestia? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Czaczkes dokładnie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora