Wpis z mikrobloga

@DerMirker: wczoraj miałem okazję głosować i też byłem lekko rozczarowany. Były dwa ciekawe projekty, a ja mieszkam na Prokocimiu.

Jeden z nich to wybudowanie po publicznej toalecie w największych parkach w Krk. W sumie nice to have, spacerując z dzieckiem w weekend byłoby pewnie wygodniej skorzystać z czegoś takiego. Niestety w całym Podgórzu wg projektu nie byłoby żadnego.

Drugi ciekawy pomysł to kraniki z wodą pitną, również w największych parkach.
MetroStation - @DerMirker: wczoraj miałem okazję głosować i też byłem lekko rozczarow...

źródło: comment_1633291519zab0tkKGsk5B2pBnk7HuHN.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@Krs90: Dlatego główny sens w tych propozycjach mają projekty w infrastrukturę. Kiedyś był projekt tych stacji do pompowania rowerów z narzędziami. Zdarzało mi się z tego korzystać osobiście nie raz, ale teraz nie widzę podobnych projektów w tej edycji.
  • Odpowiedz
@bernsteinka: nie wiem co ma kondycja do silowni plenerowych, napewno jej nie poprawia, tak samo jak nie poprawia siłowo żadnego mięsnia - dlatego tak, jest to totalnie bez sensu
  • Odpowiedz
@terr0r_dr0ne tak samo z-----e projekty były w tym roku w Katowicach. Sama infrastruktura i jakieś festyny. Nawet monitoring parku nie przeszedł (co już był kiepskim projektem na bo ale spoko ujdzie bo tam ciemno jak w dupie) ale nawet to nie przeszło, a przeszły festyny xd
  • Odpowiedz