Aktywne Wpisy
djpatri +3
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
JorgNovartis +1
Jestem chory. Mam turbo ból gardła, mega zawalone zatoki, gorączkę 38 i n------a mnie piekielnie głowa. Poojojuje mnie ktoś?
Starzy ludzie chcą za darmo do kina #krakow
u mnie w dzielnicy chcieli z tego budzetu wyposazyc szkole w sprzet sportowy, jak napisalem ze to w ogole nie jest dostepne dla mieszkancow osiedla to mnie objechali ze kazdy moze sobie tam pojsc i wypozyczyc ze szkoły xDD
Ale przyznam i rację Tobie, bo przytoczone tutaj przykłady wołają o pomstę do nieba. Nie
To, że ktoś nie ma wlasnego pomysłu, nie oznacza, ze nie może krytykować innych pomysłów, dzbanie xD
https://budzet.krakow.pl/projekty2021/4134-wzmocnij_swoje_zdrowie__gimnastyka_slowianska_dla_kobiet_.html
Dawaj, teraz napisz, ze te słowa wcale nie znaczą tego co znaczą xD
Dobrze, że chociaż sam doszedłeś do tego, że nie napisałem również, że "nie może" xD
Teraz tym bardziej mam cie za dzbana xD
Dobrze, to wytłumacz proszę, dlaczego on miał darować sobie krytykę, skoro nie miał lepszych pomysłów?
Piątki z polskiego chyba nie miałeś xD a teraz leć na czarno bo strasznie z ciebie przykry typ i najwyraźniej
Komentarz usunięty przez moderatora
Siłownie plenerowe to genialny pomysł, ale w żadnym innym kraju nie są one tworzone obecnie w ten sposób - z wykorzystaniem pseudomaszyn wymagających niepełnego i nienaturalnego wzorca ruchowego. To, że na stałe wpisane są w pejzaż polskich miast i miasteczek (i że nikt nie zadaje sobie trudu by wymyślić je na nowo)- jest efektem pędu na przepalanie unijnych funduszy przez samorządy - by