Aktywne Wpisy

KjatanSveisson +16
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

maybe +8
Mirki, "fachowcy" kładli mi listwy przypodłogowe. Generalnie wyszło super, no ale - narożniki - zdjęcia w komentarzach. Mówili, że się nie dało tego materiału równo ściąć na 45 stopni i żebym sobie zamówił zaślepki, bo tak będzie lepiej wyglądać. Sęk w tym, że producent nie oferuje do tego konkretnego modelu zaślepek. Jakieś pomysły, jak to zamaskować? Kleili Mamutem, więc raczej nie oderwę. Myślałem wypełnić luki Mamutkiem, wygładzić go jak wyschnie i nakleić
źródło: IMG_4496
Pobierz

Część druga niżej xD
#studia #heheszki #humorobrazkowy
źródło: comment_1633168357wCecNXs26LBjzIv8O5SC9D.jpg
Pobierzźródło: comment_1633168445Nuc3qONZcuJHYylia8gZ6c.jpg
PobierzPodstawy
• nie zaczynamy e-maili do wykładowcy od zwrotu "Witam” lub „Witaj”, jest on zarezerwowany dla
osoby o niższym statusie,
• nie piszemy z adresów e-mailowych kończących się na @buziaczek.pl, @ploteczka.pl itp.
Pierwsze dwie zasady to się przydają także w PRACY więc uczcie się dzieci, bo CV z konta kasiula69@buziaczek.pl to
osoby o niższym statusie,
@rahodeee: Witaj (plebsie)! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@TenTypZez: na uczelni (ale nie tylko, w pracy i w ogóle w życiu też) tak już jest, że ktoś jest nad kimś - z racji stanowiska, doświadczenia, czasami nawet tylko wieku.
Myślałem ze wiedza najważniejsza. Brakuje jeszcze: nie zamęczaj wykładowcy swoimi pytaniami kiedy masz podejrzenie ze może być zmęczony xD
źródło: comment_1633175535rUSoti9LkL5WtpOy0WCPUe.jpg
PobierzCo za chamstwo z awansu społecznego xD pewnie jak przychodzą w gości to też witają gospodarzy w ich domu xD
@dr-proktor: na te tytuły trzeba się parę lat nagibać, i robi różnicę czy jesteś profesorem uczelnianym czy belwederskim (tak jak robi różnicę czy ktoś jest generałem broni czy "tylko" brygady).
@TenTypZez: e tam, do lekarza mówisz "doktorze" nawet jeśli nie ma doktoratu, do farmaceuty mówisz per "magister" nawet jeśli to technik, to księdza zwyczajowo "ojcze" nawet jeśli to nie twój papa, do nauczyciela w szkole średniej mówi się per "profesorze" nawet jeśli jest magistrem itd. itd.
Są przyjęte zwyczaje i normy, czasami - jak właśnie w wojsku - mające bardzo praktyczne znaczenie, czasami - jak na uczelni - mające znaczenie
Szanowny
źródło: comment_1633186988ohwJCHeeiiAY8WvG9Yo50I.jpg
Pobierz@slapdash: Nie..