Aktywne Wpisy
wilk633 +98
#smokwawelski #krakow #zwiedzajzwykopem
Pamiętam jak za małolata byłem w krakowie na wycieczce szkolnej a jako że bardzo wtedy lubiłem czytać powieści fantasy to bardzo byłem podekscytowany żeby zobaczyć tego smoka wawelskiego którego nam dodatkowo hypeował wychowawca praktycznie przez całą podróż a jak przyszło co do czego i w końcu go zobaczyłem tego 'smoka' to reakcję miałem mniej więcej jak w obrazku
Pamiętam jak za małolata byłem w krakowie na wycieczce szkolnej a jako że bardzo wtedy lubiłem czytać powieści fantasy to bardzo byłem podekscytowany żeby zobaczyć tego smoka wawelskiego którego nam dodatkowo hypeował wychowawca praktycznie przez całą podróż a jak przyszło co do czego i w końcu go zobaczyłem tego 'smoka' to reakcję miałem mniej więcej jak w obrazku
Wrrronika +7
Kiedyś byłam w stanie pisać z ludźmi przez 6-7 godzin dziennie.
Na przerwach, po szkole, w trakcie odrabiania lekcji, a potem jeszcze przed snem rozmawiać przez kilka godzin, przez telefon.
Teraz mam problem nawet by odpisać swoim przyjaciołom.
Nie wiem z czego to wynika, ale chciałabym by wróciła mi energia i chęć do rozmów, bo zawsze to lubiłam. Głównie przez ciekawość do świata. Rozmowy z ludźmi pozwolily mi wyjsc z cynizmu i zrozumiec, ze
Na przerwach, po szkole, w trakcie odrabiania lekcji, a potem jeszcze przed snem rozmawiać przez kilka godzin, przez telefon.
Teraz mam problem nawet by odpisać swoim przyjaciołom.
Nie wiem z czego to wynika, ale chciałabym by wróciła mi energia i chęć do rozmów, bo zawsze to lubiłam. Głównie przez ciekawość do świata. Rozmowy z ludźmi pozwolily mi wyjsc z cynizmu i zrozumiec, ze
czyli wycieczka z @Cymerek i @fenter z Konina do Łodzi, żeby zobaczyć przejście dla pieszych, na których Tomasz Hajto wiecie co i za co nie poniósł wiecie czego.
Rano uderzamy zobaczyć "złoty, a skromny" Licheń, który otwiera oczy niedowiarkom. Z ciekawszych rzeczy to miejscowość Chotel (w sam raz dla analfabetów), Korwin (w sam raz dla kucy), czy Niewiesz (w sam raz dla nie wiem kogo). Poza tym płasko, pola, lasy, pola, lasy.
W Uniejowie dołączył do nas @radoslaw-szalkowski, z którym dotarliśmy już do Łodzi po drodze podziwiając folkowe przystanki. W samej Łodzi burgerek, piwko, fryteczki i czu czu do domu.
Strava
Total tiles: 48 031
Max cluster: 13 647
Max square: 69x69
#rowerowyrownik #kwadraty #200km #metaxynarowerze #rower
Skrypt | Statystyki
@nathaliekill: heh, byłem tam tydzień temu, ale nie zauważyłem.