@WypadlemZKajaka: zero manipulacji, ZE-RO, NIE SŁYSZYSZ SZURZE? FOLIARZU?! NATURALNE RUCHY STOCKU, LUDZIE SIE WYPRZEDAJOOOO, WEEEŹ SPRZEDAJ ZANIM STRACISZ FOLIARZU!!!!!
@MirkoAgresor: Stock zmanipulowany. Czy znaczy to że jego akcja wzrośnie o milion procent? Czy raczej że jest ogromne zainteresowanie i dużo frajerów do leszczenia. Kułkarze z teraz możliwe że dokupią wyżej niż sprzedali, bo fomo, i znowu poleci na ryj
Najczęstszym motywem są tzw schody, czyli równomierne wzrosty, i sprzedawanie frajerom opcji. W momencie opłacalności sprzedaje się akcje, i zarabia i z tego i z opcji
@WypadlemZKajaka: gdybyś zrobił analizę fundamentalną, to byś zobaczył, że to w gruncie rzeczy spółki w takiej samej sytuacji, sektorze, a rynek jest racjonalny.
@2fac: no jak ktoś jest frajerem i daje się ogolić na opcjach to krzyżyk na drogę, kolkarzem też nie jestem bo od pół roku tylko dokupuje, i nie oczekuje milionów za akcję bo wiem że to bujda, ale widzę że Ty i tak musisz szitpostować bo po prostu musisz, więc miłej zabawy, ja se dalej będę hodlował i dokupywał, tym bardziej że jest promocja, a jak spadnie do 30 to
Skoro Slawosz nigdzie już nie poleci robię predykcję że w ciągu <18 miesięcy będzie rozwód z posłanką atencjuszką - ona chciała być żoną astronauty a nie jakiejś popierdułki
źródło: comment_1633028594o5iwS2H4aqUn2nPvyqgOre.jpg
Pobierzstop szczepieniom!
Najczęstszym motywem są tzw schody, czyli równomierne wzrosty, i sprzedawanie frajerom opcji. W momencie opłacalności sprzedaje się akcje, i zarabia i z tego i z opcji
@MirkoAgresor: milionów PLN czy USD?