Aktywne Wpisy

Teuvo +64
prawdopodobnie właśnie rozpoczyna się moja saga jedzenia tostów na każdy posiłek dnia przez kolejne pół roku

ShadyTalezz +6
Dokładnie tak samo jak na zachodzie libki, które skrajną prawicę wyzywały od ekstremistów, faszystów, szurów itp. potem idą z nimi do łóżka - w tym wypadku na piwko. Bardzo mocno się wahałem czy iść na drugą turę i obrzydzeniem oddać głos na Rafała ale zostaję w domu - jeśli ktoś nazywa kogoś faszystą a potem pije z nim p--o to albo kłamał i wcale tej osoby za faszystę nie uznawał albo z
źródło: GrQseC1XAAE4IjK
Pobierz

Wywiad z sąsiadką:
- Znała pani tego człowieka?
- Oczywiście, doskonale. Bardzo grzeczny, uprzejmy, miły i rozmawiał i "dzień dobry" codziennie jak go widziałam przecież.
https://www.facebook.com/wwwKrakowPL/posts/4942128725814731
Memy stają się rzeczywistością :D
#krakow #heheszki
źródło: comment_1633004221XVf0TlQ1MOSQ8wprBLyiRM.jpg
Pobierz@ethics: Nie dziwię się, że nie rozumiesz zwykłej grzeczności, skoro jakąś losową babcię nazywasz starą raszplą bez powodu. Polska, kraj tak smutny, że nawet z "dzień dobry" ktoś robi problem.
-albo ci goście są naprawdę mili, żeby nikt nie nabrał podejrzeń
-albo sąsiedzi nie chcą się bawić z policją, bo jeszcze wyjdzie, że coś wiedzieli i nie zgłaszali i też mogą być ukarani
Pewnie w większości przypadków to drugie
@573188224813358837318: tak bo nie widzę powodu spoufalać się z obcymi mi ludźmi. Rozumiem powiedzieć cześć do znajomego ale witać się każdym człowiekiem? W centrum handlowym też się kłaniasz wszystkim? Przecież mieszkacie w tym samym mieście.