@Specjalista_Plus: w naszych telefonach volte nie działa (tzn z kartą plusa). Na fb plusa podajecie poradę o przełączenie na 2G. U mnie nic to nie zmienia.
@pawelJG: w tej chwili nie widać żadnych zgłoszeń dotyczących stacji w Jeleniej Górze. Więc jeśli sytuacja u Was nie dotyczy voLTE, to prosiłbym o opisanie tego problemu mailowo na bok@plus.pl. Ja przyspieszę weryfikację, gdy tylko podrzucisz mi numer zgłoszenia.
@RRybak: spróbuj jeszcze w ustawieniach telefonu zmienić tryb sieci na taki bez LTE. Daj znać, czy wówczas następuje poprawa.
@Specjalista_Plus po 12 wszystko wróciło do normy. Co do volte, to mam włączone w plusie, ale mój obecny tel (realme7) nie jest przez plus wspierany. Co ciekawe, moje poprzednie lenovo k5 pro też nie było na liście wspieranych telefonów, a volte działało.. Realme 7 5G które plus ma w swojej ofercie, ma działające volte - nie możecie do listy wspieranych modeli, dodać innych modeli tego producenta?
#plus
Komentarz usunięty przez autora
Na fb plusa podajecie poradę o przełączenie na 2G. U mnie nic to nie zmienia.
Mógłby ktoś zawołać w miarę możliwości jak już będzie działał?
@RRybak: spróbuj jeszcze w ustawieniach telefonu zmienić tryb sieci na taki bez LTE. Daj znać, czy wówczas następuje poprawa.
Co do volte, to mam włączone w plusie, ale mój obecny tel (realme7) nie jest przez plus wspierany. Co ciekawe, moje poprzednie lenovo k5 pro też nie było na liście wspieranych telefonów, a volte działało..
Realme 7 5G które plus ma w swojej ofercie, ma działające volte - nie możecie do listy wspieranych modeli, dodać innych modeli tego producenta?