Wpis z mikrobloga

Ktoś jest mi w stanie tak serio odpowiedzieć w jakim stopniu jest to reżyserowane? Jak tym wszystkim sterują, czy jest totalny scenariusz, czy tylko popychanie do czynów? :D

#hotelparadise
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@derVerlorene: wydaje mi się, że obserwują uczestników podczas nagrań i pobytu w domu i widzą z kim mogą być dymy i emocje czyli w przyszłości podczas emisji liczby widzów a kto jest nudny i nawet nie próbuje podrywać czy szukać pary, odbijać pary. Często też jak jest jakaś decyzja i mogą fajne rajskie widać ewidentnie że reżyserka zaprasza na bok uczestników i magicznie mimo całodniowych ustaleń uczestnicy robią inaczej. Patrz
  • Odpowiedz
@derVerlorene: nigdy nie mowia od razu co jest "wielką nagrodą" bo pewnie zależy ona od tego kto wygra.
robiąc konkurs z tym kto wytrzyma najdłużej ćwiczenia było wiadome, że zrobi to Wiki i później list, że są już na tyle długo w hotelu, żeby podejmować ważne decyzje... myślę, że to jest układane na bieżąco, akcja - reakcja
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@derVerlorene: reżyser tam istnieje ale nie tak, że każe im coś robić. Ewentualnie mogą powtarzać sceny podczas jakiś zadań albo randek jeśli coś nie wyjdzie. Materiał jest pocięty i zmanipulowany tak żeby nie było widać wszystkich rozmów i planów, tylko często te, które się nie udały. Żeby na Rajskich było jakieś tam zaskoczenie przy decyzjach. Dlatego o tyle dobrze, że są tu live'y i można zobaczyć ciut więcej niż nam
  • Odpowiedz