Aktywne Wpisy

mickpl +775
Pizzeria na Jagodnie przywiozła stojącym w kolejce do głosowania 300 placków i nie chciała za to pieniędzy. Pracownicy zostali po godzinach.
Ludzie zachwyceni, fajna akcja.
Wyborcy pis ich od tygodnia hejtują, wysyłają pogróżki, wyzywają od ruskich onucy i piszą że to Niemcy zasponsorowali.
pis nie ma wyborców tylko wyznawców, a bycie pisowcem to jednak stan umysłu XD
#polska #hejt #polityka #wybory #pizza #wroclaw
Ludzie zachwyceni, fajna akcja.
Wyborcy pis ich od tygodnia hejtują, wysyłają pogróżki, wyzywają od ruskich onucy i piszą że to Niemcy zasponsorowali.
pis nie ma wyborców tylko wyznawców, a bycie pisowcem to jednak stan umysłu XD
#polska #hejt #polityka #wybory #pizza #wroclaw

JanRouterTrzeci +74
Rozbraja mnie to, że pracownicy #korpo #korposwiat jutro "jadą do pracy" xD
Co za #!$%@? akcja żeby mając w domu prąd, internet i służbowego laptopa kapo kazał przyjeżdżać do szklanej klatki xD i goje przyjeżdżają xD na własne życzenie zresztą
Nawet nie dziwię się middle managementowi, bo w trakcie pandemii na zdalnych te wszystkie juleczki HR coordinator 4k ewidentnie waliły w #!$%@? na grubalu. Wdzwania się typiara na Teams meeting, a tam
Co za #!$%@? akcja żeby mając w domu prąd, internet i służbowego laptopa kapo kazał przyjeżdżać do szklanej klatki xD i goje przyjeżdżają xD na własne życzenie zresztą
Nawet nie dziwię się middle managementowi, bo w trakcie pandemii na zdalnych te wszystkie juleczki HR coordinator 4k ewidentnie waliły w #!$%@? na grubalu. Wdzwania się typiara na Teams meeting, a tam

Czy ten RAM
https://www.x-kom.pl/p/550271-pamiec-ram-ddr4-crucial-16gb-2x8gb-3600mhz-cl16-ballistix-black.html
działa w quad chanel? (tzn zadziała)
mam juz go 2x8, potrzebuje dodatkowe 2x8 (montaż wideo w 4K, ale pliki z kamery są 8K) i 16gig coś nie ogarnia tego :P ram zapchany pod korek i program wysypuje się, proxy średnio pomaga, program zaczyna być nieresponsywny.
Żre ram jak wiewiórka orzeszki.
Kumpel heheszek podrzucił mi pliki do obróbki....8K 50p z kamery (dostał na testy)
ta płyta nie ma 4 kanałowego kontrolera tylko 2. będziesz miał dual channel 2x16GB.