Mireczki z #pracazdalna czy jest jakies rozwiązanie odnośnie beznajdziejnej synchronizacji w MS Teams podczas gdy apka jest uruchomiona zarówno na telefonie jak i kompie? Teraz wiadomości czy połączenia losowo pokazują mi się albo na telefonie, albo na kompie i wtedy nie mogę odczytać ich na tym drugim urządzeniu. Dopiero restart apki pomaga, ale też tylko zaczytuje te poprzednie, bo nowe wraz się nie pokazują na jednym z urządzeń. O co tu chodzi?
@villager: A ja wlasnie wole wszystko na kompie, ale wtedy na telefonie musze 'na twardo' wylaczyc apke z poziomu ustawien aplikacji. Przed chwila mialem sytuacje ze dzwoni do mnie gosc od klienta i widze to tylko na telefonie, a musze odebrac na kompie bo bede musial pokazac ekran xd
@Hayabussa: Z tego co pamiętam można odznaczyć synchronizację powiadomień, wadą jest że wtedy tu i tu pika, ale chyba wygodniej wychodzi jak się zarządza powiadomieniami na telefonie z poziomu androida.
Być może korzystasz już z aplikacji klasycznej lub internetowej Teams.
Aby ograniczyć rozpraszanie uwagi i zmniejszyć zużycie baterii urządzenia, powiadomienia na urządzeniu przenośnym są pomijane podczas używania aplikacji klasycznej lub internetowej Teams. Zaczniesz otrzymywać powiadomienia na urządzeniu przenośnym po wykryciu braku aktywności w aplikacji internetowej lub klasycznej przez pięć minut.
Oto co należy zrobić:
Zmień to ustawienie, jeśli wolisz zawsze otrzymywać powiadomienia na urządzeniu przenośnym.
Ale dla Bidena wizyta w Polsce musi być uwstecznieniem cywilizacyjnym, tak jakby nasi pojechali zwiedzać Kambodże czy inną Afrykę. #ukraina #wojna #rosja
Czy ta kobieta naprawdę ma przypinkę z logiem Coco Chanel? XDD Przy takiej wizycie i takim gościu odwalać taką wiochę, masakra... PISowska administracja w pełnej okazałości #ukraina #wojna #rosja #biden
#komputery #pracait #pracbaza #android