Wpis z mikrobloga

@kRz222: no no. Jak tam opcyjki? Urusły?

@gosciu82: delikutaśnie, pierwszy dzień tygodnia plus 4% do przodu więc nie jest źle. Ta zapowiedź na twitterze mam nadzieję że od jutra rozrusza bardziej inwestorów ;p

jaki masz price target? Tak z ciekawości

@DKMIP: jeden na 4,80 euro a drugi na 5 euro. I nie price target tylko strike price xd
  • Odpowiedz
@kRz222: > What Is a Price Target?

A price target is an analyst's projection of a security's future price. Price targets can pertain to all types of securities, from complex investment products to stocks and bonds. When setting a stock's price target, an analyst is trying to determine what the stock is worth and where the price will be in 12 or 18 months. Ultimately, price targets depend on the
  • Odpowiedz
@DKMIP: a o to pytasz ;p Mam nadzieję że do 15 października kurs urośnie do ~5,30 a do 17 grudnia ~6,20

Ale może się okazać że jestem naiwniakiem i będzie boczniak
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@czup brak "godzin z mniejszą szybkością neta". Ale 5g to dużo więcej niż telefony. Pozwoli to dawać zewnętrzne ip różnym urządzeniom domowym
  • Odpowiedz
@kRz222: wiem, że 5g samo w sobie jest dużym przełomem(jak samo to, że będziemy o wiele bardziej śledzeni, bo 5g wymaga o wiele większej gęstości nadajników), ale uważam że jaranie się 5g w telefonie jest na poziomie wyścigu o megapiksele w aparatach ( ͡° ͜ʖ ͡°). Chyba, że w stanach "godziny z mniejszą szybkością neta są powszechne", u nas tego nie doświadczam.
  • Odpowiedz