Aktywne Wpisy
wyslij_nudeski +493
Zmieniło się wszystko. Poza Starym.
Zmienił się mental, problemy, leki, diagnozy.
W sumie to człowiek wiedział, że to jebnie, ale myślał, że jeszcze spokojnie sobie 10 lat pożyje. A tu proszę, wątpliwości co do ewentualnego życia. Nie z powodu psychiki.
Zdiagnozowali u mnie coś pomiędzy zespołem Ehlersa-Danlosa a zespołem Marfana. Nie googlujcie. W skrócie chodzi o to, że mój organizm jest gównem, bo nie działa produkcja kolagenu. A kolagen jest w całym
Zmienił się mental, problemy, leki, diagnozy.
W sumie to człowiek wiedział, że to jebnie, ale myślał, że jeszcze spokojnie sobie 10 lat pożyje. A tu proszę, wątpliwości co do ewentualnego życia. Nie z powodu psychiki.
Zdiagnozowali u mnie coś pomiędzy zespołem Ehlersa-Danlosa a zespołem Marfana. Nie googlujcie. W skrócie chodzi o to, że mój organizm jest gównem, bo nie działa produkcja kolagenu. A kolagen jest w całym
mistejk +227
#mlm #biznes dla zasięgu #wlasnafirma i też dla zasięgu #scam bo pewnie obseruwjący ten tag będą mieli najwięcej rzeczowych argumentów
i ten rozdział wygląda troche jak sprzeczność, z jednej strony "to nie jest piramida finansowa", z drugiej strony "Szacuje się, że 99% uczestników MLM nie zarabia, a traci pieniądze" ¯\_(ツ)_/¯
Obecny wygląd polskiego hasła to dramat. Całość powinna zostać #!$%@? do kosza i
@renalum: Zaraz. Jakim cudem więc oni jeszcze istnieją, nie mają pozwów, a ich kosmetyki są znane i dostępne?
Dlaczego MLMowe piramidy wciąż istnieją, czują się bezkarne i wyrastają jak grzyby po deszczu?
Trzy najważniejsze powody to:
- korupcja polityków, prawników i urzędników - jak oni mają ścigać oszustów, skoro zajmują się chronieniem ich?
- ignorancja zwykłych obywateli - jak mają zgłaszać oszustwo, skoro nie mają pojęcia, że padli ofiarą oszustwa?
- wstyd, obawa o własną skórę - nieliczni, którzy zorientowali się, że
@empty_silence: Znajdź chociaż jedno polskie doniesienie prasowe zawierające informację, że ścigana piramida jest multi level marketingiem i że należy uważać na multi level marketing. Wejdź na stronę UOKIK i znajdź jakiekolwiek ostrzeżenie przed multi level marketingiem.
Co komu po ściganiu MLMowej piramidy bez nazwania jej, że jest multi level marketingiem?. W
https://biznes.gazetaprawna.pl/artykuly/1417356,powrot-piramid-finansowych-oszustom-nie-brakuje-pomyslow.html
PS. policja nie informuje publicznie o nieukończonych działaniach.