Wpis z mikrobloga

Nie piszę tego żeby komuś dogryźć a raczej jestem ciekawy. Ile daliście za taki zestaw? U mnie w mieście nie kupisz w lokalach takiego sushi. Takiego? Jakiego? No chodzi mi że takiego nudnego a szczerze chciałbym mieć możliwość zamówienia sobie coś tańszego a równie dobrego jak te kolorowe małe dzieła sztuki jakie są u nas :/ za milion cebulionów
Krzysztof93 - Nie piszę tego żeby komuś dogryźć a raczej jestem ciekawy. Ile daliście...

źródło: comment_1632745994oC83Bzyt5w2ZVtHuiIOQTO.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@Krzysztof93:

Nie piszę tego żeby komuś dogryźć a raczej jestem ciekawy. Ile daliście za taki zestaw?

Coś pomiędzy 60-80zł(z tym że to jest raczej dla 1 osoby, dwie się tym nie najedzą), nie pamiętam już dokładnie bo zamawialiśmy kilka rzeczy. Czy to jest tanio sam oceń, jak dla mnie tak średnio bym powiedział, jak na sushi cena niezła, w porównaniu do innego żarcia restauracyjnego to raczej drogo ¯\_(ツ)_/¯

U mnie
  • Odpowiedz
@Krzysztof93: Niedługo nauczę się robić sushi, to nie będziemy musieli wydawać xd mam w planach nauczenie się jak tylko skończymy remont kuchni. A jak już się nauczę i zacznę kombinować, to myślę że będą równie fancy jak z Twojego zdjęcia xd
  • Odpowiedz
@Sandrinia:

Niedługo nauczę się robić sushi, to nie będziemy musieli wydawać xd mam w planach nauczenie się jak tylko skończymy remont kuchni. A jak już się nauczę i zacznę kombinować, to myślę że będą równie fancy jak z Twojego zdjęcia xd

Byle bez tych kwiatków w środku, i sos w osobnej miseczce, a nie polane od razu xD
  • Odpowiedz
@Krzysztof93:

Za robotę też trzeba zapłacić ale jak wejdziesz do sklepu i zaczniesz kupować te pierdoły, kwiatki jadalne, kawior, owoce to i tak zabulisz ładne pieniądze przy kasie.

Raczej planujemy zrobić przez neta duże zamówienie półproduktów, czy się weźmie ozdobniki, jeszcze zobaczymy ( ͡~ ͜ʖ ͡°)

Latem to zabieramy takie pudełko nad rzeczkę lub jezioro i jemy
  • Odpowiedz
@Sandrinia: Kurła, też uwielbiam :D Ze 2x na miesiąc sobie pozwolę :D Racja z tym żeby się lepiej nauczyć, ceny to mają że c--j ;/ Czasami nie umiem sobie odmówić, to moja słabość xd Nie polecam kupować w supermarkecie czy w team Ziabka bo tam to... No gadać szkoda
  • Odpowiedz