Aktywne Wpisy
Revvvvvvvvvvvvvvvv +198
W nawiązaniu do tego wpisu
Poszedłem z tym w końcu do dyrektora, bo baba na lekcji cały czas wbijała mi od tamtego czasu szpileczki i co chwila nawiązywała do tego tematu, dodając jakieś ironiczne komentarze, raz mi mówiąc, że mnie wywalą z roboty, wprost nazwała mnie "wrogiem" (nie tylko przy klasie, ale też rozpowiadała w młodszych klasach, że w wyższych klasach ma "wroga" xD)
Po paru dniach wezwali mnie do biura dyra
Poszedłem z tym w końcu do dyrektora, bo baba na lekcji cały czas wbijała mi od tamtego czasu szpileczki i co chwila nawiązywała do tego tematu, dodając jakieś ironiczne komentarze, raz mi mówiąc, że mnie wywalą z roboty, wprost nazwała mnie "wrogiem" (nie tylko przy klasie, ale też rozpowiadała w młodszych klasach, że w wyższych klasach ma "wroga" xD)
Po paru dniach wezwali mnie do biura dyra
kaspil +126
Kupowanie używanego samochodu jest jak taplanie się w gównie, dosłownie wszyscy kłamią, starają się z ciebie wycisnąć ostatni grosz i wrzucić na minę.
Dziś postanowiłem zrobić sobie test Coopera. Wyszło słabawo, gdyż jak zwykle zawiodły mnie moje umiejętności taktyczne. Początek pobiegłem na tyle wolno, że na końcu jeszcze miałem sporo siły. ;x
#sztafeta #biegajzwykopem #biegajnoco #biegowyrownik