Aktywne Wpisy
#nieruchomosci #polska taki wykres dzisiaj dostałem na poparcie argumentów, że Polacy nie chcą się rozmnażać bo wygodnictwo, szkoda tylko że na tym wykresie NAJBARDZIEJ POPULARNĄ odpowiedzią wśród mężczyzn (60%) jest argument NIE MAM WŁASNEGO MIESZKANIA
kto by pomyślał że polak robak nie chcę zakładać rodziny w wynajmowanym mieszkaniu mniejszym niż przepisowy kojec dla psa
TAK UMIERA POLSKA, WŚRÓD ŚMIECHU BETONOWYCH MILIONERÓW
kto by pomyślał że polak robak nie chcę zakładać rodziny w wynajmowanym mieszkaniu mniejszym niż przepisowy kojec dla psa
TAK UMIERA POLSKA, WŚRÓD ŚMIECHU BETONOWYCH MILIONERÓW
mickpl +384
3 rzeczy, które ostatnio zapowiadano, a które zdecydowanie powinny wejść. Wszystkie wg uznania samorządu co do konkretnych obszarów:
1. podatek od pustostanów
2. zakaz airbnb
3.
1. podatek od pustostanów
2. zakaz airbnb
3.
Jesień + słońce + gravel = 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
Na start fajna sceneria opadającej mgły i polne odcinki wzdłuż rzeczki Kosówki. Dalej wioskami do jednego z dwóch głównych celów dzisiejszych trasy, do Siwego Dębu, czyli miejsca pamięci związanego z powstaniem styczniowym. Jest tu spory kompleks leśny i dawne mokradła Siwego Bagna. Obecnie mega przyjemne tereny do leśnej eksploracji, dużo dobrych, utwardzonych dróżek.
Później Sokołów Podlaski, lody na rynku, bulwary i główny cel tereny dawnego pałacu. Dalej wioski, pola i Węgrów ¯(ツ)/¯
#kwadraty
Max square: 45x45
Max cluster: 3696 (+28)
Total tiles: 9489 (+11)
#rowerowyrownik #gravel #100km
Skrypt | Statystyki
Kosówka w Kosowie Lackim
Górki Średnie