A do kawy deserek NibyMonye i ciastka cantuccini- przepyszne, idealne do maczania w kawie (。◕‿‿◕。)
NibyMonte: Płatki jaglane podgrzane w mleku roślinnym z ksylitolem. Dodję do nich kakao ciemne o obniżonej zawartości tłuszczu i masło orzechowe 100%. Blenduję na gładką masę. Biała warstwa to u mnie skyr waniliowy, ale można też odłożyć część masy przed dodaniem kakao i masła orzechowego i zblendować na jasny krem. Jako dodatki sprawdzają się banany albo siekane orzechy.
A do kawy deserek NibyMonye i ciastka cantuccini- przepyszne, idealne do maczania w kawie (。◕‿‿◕。)
NibyMonte:
Płatki jaglane podgrzane w mleku roślinnym z ksylitolem.
Dodję do nich kakao ciemne o obniżonej zawartości tłuszczu i masło orzechowe 100%.
Blenduję na gładką masę.
Biała warstwa to u mnie skyr waniliowy, ale można też odłożyć część masy przed dodaniem kakao i masła orzechowego i zblendować na jasny krem.
Jako dodatki sprawdzają się banany albo siekane orzechy.
#gotujzwykopem #jedzzwykopem #foodporn