Aktywne Wpisy

mirko_anonim +10
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#zwiazki #niebieskiepaski #rozowepaski
Czy 28-letnia kobieta ma szansę na zdrowy i fajny związek biorąc pod uwagę dzisiejszy rynek matrymonialny?
Jestem w długiej relacji już niemal 6 lat. Przez ten czas mimo obietnic nie doczekałam się ani pierścionka ani ślubu ani nawet poważniejszych wspólnych planów. Ciągle było realizowanie jego założeń, jego planów i marzeń a moje, no cóż... zostały gdzieś w tyle. Ale kochałam, chciałam wspierać i czekałam. Po kolejnej
#zwiazki #niebieskiepaski #rozowepaski
Czy 28-letnia kobieta ma szansę na zdrowy i fajny związek biorąc pod uwagę dzisiejszy rynek matrymonialny?
Jestem w długiej relacji już niemal 6 lat. Przez ten czas mimo obietnic nie doczekałam się ani pierścionka ani ślubu ani nawet poważniejszych wspólnych planów. Ciągle było realizowanie jego założeń, jego planów i marzeń a moje, no cóż... zostały gdzieś w tyle. Ale kochałam, chciałam wspierać i czekałam. Po kolejnej

Metylo +46
Dobra robota panie Midel, piękny chów Polaka zwyczajnego
#nieruchomosci
#nieruchomosci
źródło: temp_file6517089364051632653
Pobierz

#neuropa #4konserwy #bekazprawakow #polityka
źródło: comment_1632303370bTHLfHLd895TawMnSxKQlt.jpg
Pobierzzawsze śmieszy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Gurciak: XD
Ale z drugiej strony zieloni popierają prawa gejów. ( ͡° ͜ʖ ͡°) #pdk
Komentarz usunięty przez autora
Korwe i spółka w każdej internetowej ankiecie przodował od kiedy pamiętam bo to jedyny elektorat który daje #!$%@? o internetowe ankiety, to że diagram Venna zbioru fanów Korwe i zbioru zamordystów przypomina koło chyba też niczym nowym nie jest?
@KaloszSzatana: Oby wystarczająco mocne bo już nie wytrzymam a prawaki polskie mi dzielnie w tym pomagają ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@genburson: To teraz nawet strona agregująca sondaże może być prawicowa? XD
źródło: comment_16323199955aHb8QaqcgaUBsE5T0xmqy.jpg
Pobierz