Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Hej.

Pytanie dotyczące ogólnie #zwiazki #rozowepaski #badoo #tinder #sympatia itp
Mam 26 lat, kilka miesięcy temu skończył się mój 7,5 letni związek. Ale ja nie o tym.
Przed obecna ex, miałem dziewczynę kilka miesięcy ale ciężko to nazwać związkiem jak mieliśmy po 17-18 lat.
W "dorosłym" życiu nie musiałem w sumie nikogo podrywać, korzystać z aplikacji randkowych itp
Trochę się nie mogę w tym odnaleźć. Jak to przy rozstaniach spadła mi samoocena, a że ciężko się samemu ocenić wstawiłem swoje zdjęcie na #photofeeler i na 35 głosów mam:
- smart 7.6
- trustworthy 7.8
- attractive 9.5

Myślę, że chyba mam jakieś szanse. Problemów jest kilka, przede wszystkim jestem dość nieśmiały co staram się zmienić oraz to, że w takim wieku aktualnie wynajmuję pokój w mieszkaniu wojewódzkim bo szkoda mi płacić 1,8-2k za mała kawalerkę gdzie aktualne w 3 osoby wynajmujemy 88m2 oraz moje średnie zarobki tj. 4-4,4k netto i 20 letni gruz ( ͡° ͜ʖ ͡°) Czy dla dziewczyn to już od razu jestem #!$%@?ą "partią"? Jakby jakieś dziewczyny mogły się wypowiedzieć.
Ostatnie podrywy to jak miałem 17-18 lat więc nie ma o czym mówić a wtedy wystarczyło fajnie pogadać na jakiejś domówce czy koncercie za znajomymi a w takim wieku to już wszystko inaczej wygląda.

Z tego co słyszę, to dużo kobiet na takich portalach szuka właśnie jakiegoś bankomatu, oczekuje, że facet ma za wszystko płacić...powiedźcie różowe, że to tylko część kobiet, które psują opinie?

Chyba w końcu się odważę założyć konto na kilku aplikacjach i zobaczymy co z tego wyjdzie.

#randki #randkowanie

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #6149f824fc6ad0000a56e565
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Doceń mój czas włożony w projekt i przekaż darowiznę
  • 12
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania to dasz radę na luzie, ale mieszkanie w wspolokatorami troche ogranicza opcje do sexow xD. Tylko uważaj na atecjuszki i laski które chcą tylko darmowego żarcia. Pierwsza randka na kawkę lub piwko gdzieś i tyle. Co do nieśmiałości to pochodzisz na kilka randek i się wyrobisz i będziesz bardziej pewny siebie No i może wybieraj laski które lubią gadać to będzie łatwiej
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: opcja bankomat jest dla nieatrakcyjnych mężczyzn. Jeżeli ocena 9,5 w kategorii attractive ma odniesienie w rzeczywistości, to mieszkanie ze współlokatorami czy średnie zarobki nie będą żadną przeszkodą.
  • Odpowiedz
@Reaamu : pewność siebie wystarcza w zupełności na młode kobiety poniżej 22 lat około. Potem te powyżej tego wieku są już nieco cwańsze i życia nauczone przez co sama pewność siebie nie wystarczy. problem w tym że mało który facet jest naprawdę pewny siebie do 22 roku życia.
  • Odpowiedz
MetalowaJulka: 100% szczerze nie skusilabym się na znajomość z 26-latkiem mieszkającym w wynajętym pokoju i praca za 4k na rękę. Nie ze względu na to, ze ktoś miałby mi sponsorowac życie, ale to oznacza nieogarnięcie i brak perspektyw na założenie rodziny. Plaga piotrusiow panów, którzy niczego nie potrafią i zarabiają mniej od kobiet, innych umiejętności tez brak. Takie zarobki oznaczają, ze ja jako kobieta musiałabym taką osobę wspierać finansowo, bo nie
  • Odpowiedz