Aktywne Wpisy
Adamfabiarz +59
W 25,5 miesiąca przejechane 85 tys. km. Skoda Fabia III Kombi 1.0 MPI 60 KM w gazie.
W ciągu kolejnych ok. 3 miesięcy zrobię kolejne parę tys. km i Fabia przestaje być moim daily, bo trochę zmieniła się mi koncepcja pojazdowa (przede wszystkim: potrzebuję większego auta - przesiadam się na Dacię Jogger). Niemniej, o Fabii mogę jedynie powiedzieć same dobre słowa, że zacna maszyna. Zaplusuj aby oddać respekt.
(więcej fotek w komentarzach)
W ciągu kolejnych ok. 3 miesięcy zrobię kolejne parę tys. km i Fabia przestaje być moim daily, bo trochę zmieniła się mi koncepcja pojazdowa (przede wszystkim: potrzebuję większego auta - przesiadam się na Dacię Jogger). Niemniej, o Fabii mogę jedynie powiedzieć same dobre słowa, że zacna maszyna. Zaplusuj aby oddać respekt.
(więcej fotek w komentarzach)
EpicElion +28
Dzień dobry, bierzcie po jednym miłego dnia.
Hej.
Pytanie dotyczące ogólnie #zwiazki #rozowepaski #badoo #tinder #sympatia itp
Mam 26 lat, kilka miesięcy temu skończył się mój 7,5 letni związek. Ale ja nie o tym.
Przed obecna ex, miałem dziewczynę kilka miesięcy ale ciężko to nazwać związkiem jak mieliśmy po 17-18 lat.
W "dorosłym" życiu nie musiałem w sumie nikogo podrywać, korzystać z aplikacji randkowych itp
Trochę się nie mogę w tym odnaleźć. Jak to przy rozstaniach spadła mi samoocena, a że ciężko się samemu ocenić wstawiłem swoje zdjęcie na #photofeeler i na 35 głosów mam:
- smart 7.6
- trustworthy 7.8
- attractive 9.5
Myślę, że chyba mam jakieś szanse. Problemów jest kilka, przede wszystkim jestem dość nieśmiały co staram się zmienić oraz to, że w takim wieku aktualnie wynajmuję pokój w mieszkaniu wojewódzkim bo szkoda mi płacić 1,8-2k za mała kawalerkę gdzie aktualne w 3 osoby wynajmujemy 88m2 oraz moje średnie zarobki tj. 4-4,4k netto i 20 letni gruz ( ͡° ͜ʖ ͡°) Czy dla dziewczyn to już od razu jestem #!$%@?ą "partią"? Jakby jakieś dziewczyny mogły się wypowiedzieć.
Ostatnie podrywy to jak miałem 17-18 lat więc nie ma o czym mówić a wtedy wystarczyło fajnie pogadać na jakiejś domówce czy koncercie za znajomymi a w takim wieku to już wszystko inaczej wygląda.
Z tego co słyszę, to dużo kobiet na takich portalach szuka właśnie jakiegoś bankomatu, oczekuje, że facet ma za wszystko płacić...powiedźcie różowe, że to tylko część kobiet, które psują opinie?
Chyba w końcu się odważę założyć konto na kilku aplikacjach i zobaczymy co z tego wyjdzie.
#randki #randkowanie
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #6149f824fc6ad0000a56e565
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Doceń mój czas włożony w projekt i przekaż darowiznę
Komentarz usunięty przez autora
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
A jak kobieta zarabia mniej i jest w tej samej sytuacji to jest ok? XD
Pozatym nie wiemy jaka jest sytuacja op. Jeżeli rozstał się z kobita to może nie chce mieszkać sam itp
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua