Wpis z mikrobloga

#wegry #budapeszt #drogiwykopie chce się wybrać jakoś na początku listopada ze znajomymi do Budapesztu. Interesuje mnie kwestia cen: jedzenie, picie, paliwo, noclegi. Jaką najsensowniejszą trasę wybrać z Wrocławia.

Dzięki!
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mariancb: Byłem rok temu z dziewczyną i byłem mile zaskoczony cenami jedzenia i picia w restauracjach. Nocowaliśmy w samym centrum, w wynajętej kawalerce i płaciliśmy 15 euro od osoby. Lecieliśmy samolotem więc o cenach paliwa nie mam pojęcia.
  • Odpowiedz
@mariancb: byłem rok temu w podobnym terminie w Budapeszcie. Piękne miasto. Zrobiło na mnie o wiele większe wrażenie niż Praga. Ceny takie jak u nas, paliwo tak samo. My nocowalismy w jakims apartamencie w centrum, przez booking.com. Apartament 10/10 był, ale nie ja organizowałem i nie wiem jaki to był. BYm musiał koleżanki zapytać, bo ona to organizowała. Polecam taki czerwony bus, na ulicy sprzedają na niego bilet 2 dniowy.
  • Odpowiedz
@ElWyrzykko: my non stop pijani, to nawet cen za bardzo nie pamiętam ;) ale 3 noclegi bylismy, z wyzywieniem i lotem w 2 stony wyszło mnie mniej niż 600 zł... (bilety 2 zl w 2 strony ;))
  • Odpowiedz
@mariancb: koleżanka ma biuro podróży i trafiła się promocja z tymi biletami i kupila 8 osobom bez pytania :-), tak po angielsku wszędzie się dogadasz. odradzam lokal Carpe Diem w centrum. Laski tańcza na rurze, potem sie dosiadaja, naciągają na drinka. 15 minut zabawy kosztowało nas 500 zł, potem na forum i tak czytaliśmy, że to mała kwota... Włochów na 500 Euro naciągnęły. Ale laski 10/10 heheh.
  • Odpowiedz