Aktywne Wpisy
WonszWykopowy +34
GryzeKisiel +31
Pijcie ze mną kompot. Trochę się chcę pochwalić, bo wśród znajomych i rodziny nie bardzo chcę mówić ile zarabiam, ale udało mi się przebić 30k netto miesięcznie na b2b (ʘ‿ʘ) Daje mi to jakieś 24k na rękę. Owocowych czwartków nie mam, ale za to praca w pełni zdalna i pracuję w których godzinach chcę. Wcześniej zarabiałem 18k także przeskok jest dla mnie bardzo duży. Z tej okazji proszę
#thebestofmirko #rolnikszukazony
@Nikita_Mazepin: nie :(
Komentarz usunięty przez autora
@PeterFile
@wyrywkowa
Tam oboje to się okazało ze byli bydłem xd
Coś tam chyba im nie pykło jak mieli do jej rodziców jechać i tak w połowie programu zaczęli się delikatnie szczypać a na końcu wyzywali od najgorszych xd
Pamiętam że potem mikro płonęło od memów z tym państwem xd
Dobra akcja ale scena kiedy diana go grillowala to juz w ogole.
W tym sezonie tez beda akcje bo jest kilka rolniczek wiec samce beda stawac na #!$%@? zeby wygrac
ale dajcie spokój z tym symetryzmem "oboje dowalili", bo wcale tak nie było, zdecydowanie prowodyrką i agresorką była ta dziewucha, zresztą z każdym odcinkiem coraz bardziej się potwierdzało, że była mocno niestabilna emocjonalnie, żeby nie powiedzieć zaburzona (i wieku tu nie jest wytłumaczeniem, bo nie mówimy o gimnazjalistce, zresztą dzieciaki lepiej się zachowują). Gość po prostu jej odpowiedział i tyle, natomiast jako całokształt jego osoba była całkiem normalna.
https://www.youtube.com/watch?v=IUYob35eQgA&t=78s
@BrockLanders: no nie wiem bo zależy, które z nich miało rację. Jeśli ona mówi prawdę i on ją zwodził no to jednak on jest winien całej afery.
@elena-mary: jedna z lepszych zyciowych lekcji jakie dostalam od zycia jest to, ze "racja jest jak dupa, kazdy ma swoja". Bardzo ciekawy temat tak szczerze mowiac, komunikacja miedzy dwojka ludzi to naprawde skomplikowany i wielowymiarowy temat, oni obydwoje maja swoja racje, to co mowia pokazuje to co czuli w trakcie danej sytuacji. Warto sobie zapamietac bo my lubimy byc ta osoba
Jak znajomy brał rozwód to żona wygarnęla przed sędzią że ten podjadał jej serki które ona