Wpis z mikrobloga

@wyrywkowa to byla ostatnia seria, screen dotyczy jeszcze wcześniejszej.
@PeterFile
@wyrywkowa
Tam oboje to się okazało ze byli bydłem xd
Coś tam chyba im nie pykło jak mieli do jej rodziców jechać i tak w połowie programu zaczęli się delikatnie szczypać a na końcu wyzywali od najgorszych xd
Pamiętam że potem mikro płonęło od memów z tym państwem xd

@PeterFile: Nie, to nie jest solidarność jajników tylko suche fakty. Oboje zachowali się poniżej krytyki, ale z tego co pamiętam ona była od niego skrajnie młodsza (była naprawdę bardzo młoda, miała chyba max. 21 lat) i już od początku dało się wyczuć, że jest niestabilna emocjonalnie i ma jakiś problem (chęć wyjścia za mąż za wszelką cenę, opowiadanie o chorobie mamy czytaj chęć wzbudzenia litości itd.). On chyba musiał to rejestrować,
@Nikita_Mazepin: @wyrywkowa:

ale dajcie spokój z tym symetryzmem "oboje dowalili", bo wcale tak nie było, zdecydowanie prowodyrką i agresorką była ta dziewucha, zresztą z każdym odcinkiem coraz bardziej się potwierdzało, że była mocno niestabilna emocjonalnie, żeby nie powiedzieć zaburzona (i wieku tu nie jest wytłumaczeniem, bo nie mówimy o gimnazjalistce, zresztą dzieciaki lepiej się zachowują). Gość po prostu jej odpowiedział i tyle, natomiast jako całokształt jego osoba była całkiem normalna.
@BrockLanders: Mógł jej jeszcze strzelić z liścia, to by się nauczyła. Ech. Serio on był dla Ciebie normalny? Bo dla mnie jawił się jako totalnie prosty człowiek bez żadnej interesującej sfery emocjonalnej. Taka skóra naciągnięta na kości, prosta konstrukcja bez głębszego dna. Dodatkowo dał się sprowokować 20-letniej dziewczynie o mentalności gimnazjalistki. Nikt tej potyczki nie wygrał, po prostu okazało się, że żałość tak naprawdę może nie mieć dna.
@wyrywkowa: tak ale na youtube nie ma innej

ale dajcie spokój z tym symetryzmem "oboje dowalili", bo wcale tak nie było, zdecydowanie prowodyrką i agresorką była ta dziewucha,

@BrockLanders: no nie wiem bo zależy, które z nich miało rację. Jeśli ona mówi prawdę i on ją zwodził no to jednak on jest winien całej afery.
no nie wiem bo zależy, które z nich miało rację.

@elena-mary: jedna z lepszych zyciowych lekcji jakie dostalam od zycia jest to, ze "racja jest jak dupa, kazdy ma swoja". Bardzo ciekawy temat tak szczerze mowiac, komunikacja miedzy dwojka ludzi to naprawde skomplikowany i wielowymiarowy temat, oni obydwoje maja swoja racje, to co mowia pokazuje to co czuli w trakcie danej sytuacji. Warto sobie zapamietac bo my lubimy byc ta osoba
@Vittel: kłótnia zawsze w pewnym momencie przeradza się w obrzucanie się gównem aby tylko wygrać. Tutaj przybrało to na sile od początku bo był kamery więc to była walka o godność przed całą Polską. W kłótni w 4 oczy rozkręca to sie z czasem i argumenty nie mają znaczenia, liczy się tylko #!$%@? drugiej stronie.
Jak znajomy brał rozwód to żona wygarnęla przed sędzią że ten podjadał jej serki które ona