Aktywne Wpisy

malypirat +417
nie mogę jak oni razem wyglądają - bardziej jak matka z synem XD
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
gymw8nhnzd +3
Nie mam juz pojęcia co robić...
W zeszłym roku kupiłem mieszkanie z programu BK2, cale 27m2 (tak, wiem ze zaraz powiecie ze klitka, ale po wyprowadzce z akademika to i tak duży przeskok). Spoko kawalerka za nie najgorsza cenę, zreszta nie można było wybrzydzać bo wszystko schodziło na pniu. Wracając do tematu, wprowadziła się do mnie dziewczyna (tez z akademika), z która jestem juz kilka lat i planujemy wspólna przyszłość i w
W zeszłym roku kupiłem mieszkanie z programu BK2, cale 27m2 (tak, wiem ze zaraz powiecie ze klitka, ale po wyprowadzce z akademika to i tak duży przeskok). Spoko kawalerka za nie najgorsza cenę, zreszta nie można było wybrzydzać bo wszystko schodziło na pniu. Wracając do tematu, wprowadziła się do mnie dziewczyna (tez z akademika), z która jestem juz kilka lat i planujemy wspólna przyszłość i w

źródło: comment_1631943075ABpK0w3vhirfHL1EsI4N7R.jpg
Pobierz@ProResHq: Niekażdy musi być prawnikiem. A jak już chce nim być to szkoda czasu na publiczne uczelnie.
Nikt tu nie dyskutuje „czy w ogóle warto dzisiaj studiować”.
Kto powiedział, że każdy ma być prawnikiem? Nie widzę związku.
Czy szkoda czasu na publiczne uczelnie? Ktoś po prawie na jakimś UJ powie inaczej.
źródło: comment_1631961240niH4bKDB3S2RxkWeu1OlIs.jpg
PobierzNo weź tatooo.
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
źródło: comment_1631965249iuq48hEf6fJLPcAzJCJjvi.jpg
PobierzPoza dyplomem oferują na przykład zdobycie umiejętności praktycznych (laboratoria, ćwiczenia, praktyki) a także jest to dobre miejsce na zdobycie pierwszych znajomości.
W bardzo wielu zawódach studia są absolutnie wymagane.
@markkk92: Czyli każde płatne studia to kupowanie dyplomu? Na państwowych uczelniach jak płacisz czesne to też? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@p3ter: no ale pewnie dostajesz jakiś tam "dyplom" ukończenia kursu, a nie licencjat czy mgr
@Pierorzek: mówisz tak z doświadczenia czy bo tak Ci się wydaje? bo ja studiowałem na dwóch państwowych i prywatnej i nie zauważyłem różnicy w poziomie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak zwykle cope studentów dziennych, którzy jak widzą, że ktoś płaci czesne to ich jedyne dwa neurony łączą to z płaceniem łapówki za zdanie egzaminu XD
@ProResHq: nie wiem jaka jest ta wersow, bo nie interesują mnie patostreamy dla gimbusów, ale znalezienie pustych lal na wydziale państwowych uczelni to żaden problem.