Wpis z mikrobloga

#oculusquest2 #oculus #beatsaber Czy ktoś z mirków/mirabelek grywa w multiplayer na beatsaber bez strzałek ? Jakoś mi to nie przypasowało, powoli się uczę, ale dla kondycji i frajdy zwykle gram bez, żeby się porządnie poruszać. Czy ktoś jest chętny na custom room od czasu do czasu (bez strzałek) ?
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@KORraN: Że nie grasz na strzałki, ustawiasz z boku taki modyfikator "no arrows". Bez strzałek leci więcej kwadratów nieco ( ͡° ͜ʖ ͡°) Póki co nie umiem na strzałki na wyższych poziomach, a dopiero tam jestem w stanie się zagrzać.
  • Odpowiedz
@Elektryk_Bez_Pradu: Wszystko kwestia wprawy, ale jak strzałki będziesz sobie wyłączał to na pewno wolniej będziesz robił postępy. Korzystaj z No Faila, bo od jakiegoś czasu zrobi zmianę i dopiero jak stracisz "pasek życia" to modyfikator się uaktywnia i zabiera Ci połowę punktów.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@eternal_slavo: polecam, jedna osoba tworzy serwer w grze, przekazuje kod drugiej i można we więcej niż 2 grać bodajże, jedyny warunek to że wszyscy muszą mieć daną mapę pobraną
  • Odpowiedz
  • 1
@eternal_slavo: ściągasz moda i wszystko w samej grze już działa przez gogle, w menu BSa zamiast online jest modded online bodajże i w nim opcja create server i join, ale nie wiem czy już jest kompatybilny z najnowszą wersją BSa, pewnie tak
  • Odpowiedz
  • 1
@eternal_slavo: ja miałem dłuższą przerwę od Oculusa (przez temperatury) ale teraz znowu wracam do grania i dziś będę właśnie robił update BMBFa i BSa więc zobaczę czy nadal działa wszystko jak wcześniej, bo trochę ze znajomym pograłem w multika
  • Odpowiedz