Aktywne Wpisy
Habebok +32
Hejka Mircy i Mirabelcy!
Przygarnęliśmy z dziewczyną takiego małego kotka i zastanawialiśmy się nad imieniem dla tego stwora, wiec chętnie wysłuchamy waszych propozycji!
Wybierzemy prawdopodobnie imię, które zdobędzie najwięcej plusów i nie będzie zbyt wulgarne! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niestety nie mam 10 czekolad do przecięcia dla zwycięzcy... (
Przygarnęliśmy z dziewczyną takiego małego kotka i zastanawialiśmy się nad imieniem dla tego stwora, wiec chętnie wysłuchamy waszych propozycji!
Wybierzemy prawdopodobnie imię, które zdobędzie najwięcej plusów i nie będzie zbyt wulgarne! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niestety nie mam 10 czekolad do przecięcia dla zwycięzcy... (
mickpl +329
Przejżałem tik-toki, płacze, twittera i chciałbym zapytać o której dokładnie wjeżdżają do nas ci Rosjanie, bo chciałbym się jeszcze spakować.
#usa
#usa
Czarny chleb i czarna kawa dla brauna.
Uważam, że to co się stało w Polsce jest nieproporcjonalne wobec oburzenia na słowa wobec ministra zdrowia. Zginęło dziesiątki tysięcy ludzi, w dużym stopniu w wyniku złej polityki. To jest apokalipsa, biorąc pod uwagę jak nadymamy się wobec Katynia itp.
Weź to swoje odwracanie kota ogonem w tyłek wsadź.
Komentarz usunięty przez moderatora
Nie jestem za konfederacją ale. Jednego takiego już wyłapałem
@ZapomnialWieprzJakProsiakiemByl: nie do końca z niego kumaty facet. A wystarczyłoby, żeby wcześnie powiedział: "Nie brakuje opinii, że..." i byłoby po sprawie, co nie?