Aktywne Wpisy

PanRatel +930
#nieruchomosci znów w Sztumie? Za co?
źródło: temp_file6180930343547840922
Pobierz
ZnienawidziszMnie +387
Codzienne fire axe aż do wbicia w top1 gorących #tibia
Jakoś ta b--ń najbardziej utwkiła mi w pamięci ( ͡º ͜ʖ͡º) wstawiajcie wasze ulubione bronie z tibijki
Jakoś ta b--ń najbardziej utwkiła mi w pamięci ( ͡º ͜ʖ͡º) wstawiajcie wasze ulubione bronie z tibijki
źródło: temp_file8222307240960426194
Pobierz

Kumpel jutro chce jechać oglądać Passata 1.8T 150KM 2000r przebieg 198000, 2 właściciel.
Przebieg legitny, po zdjęciach stan auta perfekcyjny (#niemcy here).
Problem w tym, że zawsze broniłem się przed kontaktem z Passatem ale wersja z tym silnikiem mnie zaciekawiała więc przejadę się z nim na oględziny.
Przekopałem już fora vw i inne poradniki, ale pomoc od mirko zawsze się przyda. (ʘ‿ʘ)
NA CO ZWRÓCIĆ SZCZEGÓLNĄ UWAGĘ PRZY OGLĘDZINACH?
#passat #motoryzacja #samochody
@toNIETWOJDZIEN: I dziwnym trafem jak zawsze okolice 200k?
Komentarz usunięty przez autora
@toNIETWOJDZIEN: xDDDDD
@toNIETWOJDZIEN: 90% to są trupy
na rdzę, czy nie pali oleju i czy przy butowaniu ma poprawne odejście i nie sra błędami na deskę
Pomijając przebieg, bo nawet gdyby był legitny, to taki samochód jest w gorszym stanie od stania, niż gdyby nakręcił 500K w tym czasie
@toNIETWOJDZIEN: Do tego poprzedni właściciel to Turek/Polak/Rusek/Litwin - wygląda na sen w którym typowy Janusz znalazł typową okazję. xD
Warto zerknąć na wszystko od spodu i zobaczyć czy jest sucho. Jeżeli ubywa płynu chłodniczego, to najpewniej jest to króciec wody za blokiem silnika -