Wpis z mikrobloga

@zenek-stefan1: Jak do gibonów to amsterdamer. Sam też jest spoko, ale sam wolę macbarena. Dużo ludzi propsuje pueblo ale jest dość suchy. Tak czy inaczej wszystkie 3 są mega spoko. Każdy ma kilka "mocy" do wyboru.
  • Odpowiedz
@palmoos: Jeszcze jest red bull virginia green. Mieszanka klasycznego tytoniu American Blend z tytoniem Virginia (min.55% tytoniu Virginia). Myślę że powinien być dobry
@voores: ogólnie to tych macbarenów jest do z-------a ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@zenek-stefan1 tak jak wyżej wymieniane Red Bull Virginia, Virginia Green, Pueblo Blue, Pueblo jest tańszy ponieważ ma 30 gram a nie 40 jak pozostałe. Moim faworytem zostaje jednak Turner ale wersja Light czyli Original, te która dał Ci kolega to hardkor xD
  • Odpowiedz
@wegiel53 kupuje zawsze tytoń w jednym sklepie i zdarza się że nie ma redulla Virginia(żółto zielony) i biorę green, który też jest bardzo spoko,ale dla mnie jest jakiś bardziej "smolasty", cięższy od tamtego i wydaje mi się bardziej suchy i mniej wydajny. Generalnie, kręcę fajki od 9 lat i do tej pory żółty redbull dla mnie jest top
  • Odpowiedz
@zenek-stefan1 redbull Virginia; żółty, ewentualnie zielony(osobiście zdecydowanie wolę żółty), Turner jak najbardziej ale ten brązowy orginalny, pueblo albo jakiś macbaren jak nie ma powyższych. Zaczynałem lata temu na casablance, ale z czasem się strasznie z-----a. Ten z twojego posta to coś pokoju redbull zware/halfzware, paliłem chwilę ale strasznie to ciężkie na dłuższą metę. Osobiście odradzam golden Virginię, ta najdroższa która teraz kosztuje chyba 40/50zl, kilka razy kupiłem bo nie było nic
  • Odpowiedz