Aktywne Wpisy
cuks +10
Jakiś czas temu umówiłam się na pierwszą randkę z tindera z facetem, którym byłam oczarowana, zauroczona wręcz, byłam tak zestresowana na spotkaniu, że zabrakło mi śliny w gardle, po jakichś 20 minutach typ złapał mnie za rękę jakbyśmy byli małżeństwem z dziesięcioletnim stażem, później z uśmiechem chwycił mnie za nogę i zażartował żebym się rozluźniła, zamurowało mnie, wyszłam z baru w którym się umówiliśmy z pretekstem, że źle się czuję, płakałam całą
Pink_Floyd +8
#alkohol #alkoholizm #zdrowie #kiciochpyta
Może głupie pytanie, ale jaki sens ma nocny zakaz sprzedaży alkoholu np. po 22?
Kto ma się #!$%@?ć do 22 już się #!$%@?, jeżeli zrobi to porządnie to trzyma go dobre kilka godzin, więc nocne hałasy, oszczane bramy kamienic i inne tego typu "atrakcje" i tak i tak będą.
Nie ma chyba ludzi, którzy o 22:15 wpadają na pomysł "idźmy,
Może głupie pytanie, ale jaki sens ma nocny zakaz sprzedaży alkoholu np. po 22?
Kto ma się #!$%@?ć do 22 już się #!$%@?, jeżeli zrobi to porządnie to trzyma go dobre kilka godzin, więc nocne hałasy, oszczane bramy kamienic i inne tego typu "atrakcje" i tak i tak będą.
Nie ma chyba ludzi, którzy o 22:15 wpadają na pomysł "idźmy,
Jesteś tak toksyczni, że na miejscu każdej kobiety też bym trzymał się od was z daleka. I nie piszcie mi proszę, że jesteście tacy, bo was laska odrzuciła, bo to świadczy jeszcze gorzej od was. Pokazuję tylko, że byliście w swojej uprzejmości zwyczajnie obłudni i traktowaliście to jako środek do celu, jakim jest seks. Mówiąc krótko byliście nieszczerzy, laska to wyczuła i pokazaliście zwyczajnie swoje prawdziwe. Nie zdziwiłbym się, gdyby to wasze bycie miłym polegało na zwyczajnym simpowaniu danej kobiety w skrajnie nachalny sposób, a gdy to nie zadziałało po prostu zradykalizowaliście się w drugą stronę. Zwalanie tego na wygląd to tylko wymówka by dalej móc pozostawać zakompleksionym przegrywem marnującym czas na użalanie się na wykopie.
#przegryw #incel #blackpill ##!$%@?
Jesteś odrealnionym durniem który myli przyczynę i skutek a po za tym słabo ogarniasz temat.
@Al-3_x: i jeżeli samotność trwająca nierzadko całe życie nie jest twoim zdaniem powodem do frustracji to czemu nie zrezygnujesz z seksu i wszelkich relacji romantycznych na np. 20 lat? Jesteś przecież wporzo gościem to nic by ci się nie stało
Chłop chcę pojechać inceli i blackpillowców, a połowa wpisu jest o nieszczerych intencjach w relacji i o simpowaniu.
Większość inceli i blackpillowców nawet nie staje na linii startu, a jedyną kobietą z którą mają kontakt jest ich własna matka i to nie zawsze.
Przy okazji, absolutnie uwielbiam tę manierę naprawiania świata od dupy strony, gdzie w jednym wpisie potępia się pewne zachowania, nazywając je toksycznymi, zarazem stygmatyzując określoną grupę,
Oczywiście, że ten wpis to szydera. Błędnie zaglądasz, że wychodzę z jakąś misją naprawiania was. Nie jestem psychiatrą. Może by tak było, gdybym, choć trochę wam współczuł, ale odczuwam wyłącznie pogardę dla waszego stylu bycia. Nie ukrywam oczywistej próby trollingu i poczucia rozbawienia waszymi komentarzami.
Skoro przyjmujesz taki skrajny determinizm czemu mnie wyzywasz od wyjątkowych #!$%@?ów i mnie obwiniasz o waszą pogardę dla was. W końcu ja też może nie chciałem taki być tylko mnie tak środowisko wychowało xD.
Może w tym problem, że ja też byłem samotnym człowiekiem. Masz mnie za
Też uważam że niepotrzebnie obwiniają płeć żeńską bo patologiczne zachowania kobiet są następstwem patologicznych zachowań mężczyzn.
Każdy człowiek oprócz jakichś socjopatów odizolowany i wyalienowany od społeczeństwa będzie popadać w szaleństwo, sam mam ziomków z już depresją stwierdzoną po tym jak przez wiele lat próbowali znalezć sobie kogoś na milion różnych sposobów i ostatecznie byli zostawiani dla rzygających na każdej imprezie typków o 20 cm wyższych nie umiejących rozmawiać o niczym innym jak o vapowaniu. Kobietom takie coś nigdy nie grozi ale oczywiście nie jest to powód do pogardy. Niektórzy zaczną nienawidzić siebie, inni kobiet które ich całe życie odrzucały, inni całego świata wokół.
Przy okazji odnosze się do osób które czytają ten wątek dlatego tak pisze. Powtórze to co napisałem w innym wpisie
Nie mam nic do przegrywów jako takich. Celem mojej krytyki są jedynie skrajne toksyczne jednostki jakim są
@Al-3_x: Incele różnią się od chadów tylko wyglądem.
Reszty nie czytałem bo zbyt głupie zacząłeś.
Komentarz usunięty przez moderatora
Incelem jest dziadek któremu zmarła żona i który nadal ma popęd ale jest już stary i brzydki i nie ma nikogo. Incelem jest chłop co