Aktywne Wpisy
Korsir +96
Witam Yaneczku @zyjzpasji. Wiem, że to czytasz, bo sam pokazałem ci ten tag ;)
To, co znowu odwaliłeś, a przede wszystkim to jak znowu robisz z siebie manipulancie ofiarę (screeny) i biednego psa z podkulonym ogonem zmotywowało mnie do jednej rzeczy - rozliczenia.
Płakałeś wielokrotnie na LIVE o tym jak to ci leży nasza kłótnia na serduszku. Mówiłeś jaki to ty jesteś biedny i wbijają w ciebie szpileczki. Cały świat przeciwko Jankowi...
Co
To, co znowu odwaliłeś, a przede wszystkim to jak znowu robisz z siebie manipulancie ofiarę (screeny) i biednego psa z podkulonym ogonem zmotywowało mnie do jednej rzeczy - rozliczenia.
Płakałeś wielokrotnie na LIVE o tym jak to ci leży nasza kłótnia na serduszku. Mówiłeś jaki to ty jesteś biedny i wbijają w ciebie szpileczki. Cały świat przeciwko Jankowi...
Co
animal +185
Uważajcie mirasy, w górach Sowich biega luzem amstaff
Jak k---a w tym kraju ma być dobrze, jak PiS nie może się zdecydować, czy być komunistycznym czy kapitalistycznym oprawcą.
#pracbaza #polska #jakzyc
Co więcej - miasta, gdzie poziom ludzi wykształconych jest wyższy mają większy procent zaszczepionych niż Polska powiatowa,
ale masz na myśli szczepienia obowiązkowe na groźne choroby czy preparaty przyjmowane na własną odpowiedzialność? Bo ja też jestem za szczepieniem na te pierwsze.
"Co więcej - miasta, gdzie" lidze po prostu po dwóch tygodniach obostrzeń #pdk chcieli po prostu wyjechać na wakacje. Taka tajemnica. Nie dorabiaj do tego ideologii.